Spor
  • 14.9.2024 12:09

Yusuf Yazıcı, Rabıot, Martıel.. İşte kulüpsüz kalan futbolcular

Yusuf Yazıcı, hayatının şokunu yaşadı! Son ana kadar imzası bekleniyordu...

 

Türkiye'de transfer dönemi 13 Eylül gece saat 00.00'da sona erdi. Böylelikle Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un kadroları netleşmiş oldu. Transfer döneminde ismi 4 büyük kulüple anılan ve imza atamayan, ayrıca daha önce 4 büyük takımda forma giyip şu anda boşta olan futbolcuların listesi de belli oldu. Son ana kadar imza atması beklenen Yusuf Yazıcı gerçeği ise herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

 

 

TRANSFER DÖNEMİ KAPANDI

TRANSFER DÖNEMİ KAPANDI

Türkiye'de yaz transfer dönemi, dün gece yarısı sona erdi. Özellikle dört büyükle anılan birçok yıldız futbolcu, kulüpsüz kaldı. Ayrıca dört büyüklere büyük beklentilerle gelip de şu anda boşta olan futbolcular da dikkat çekti. İşte çarpıcı liste...

 

ADRIEN RABIOT

ADRIEN RABIOT

Juventus ile sözleşmesi sona eren Fransız orta saha oyuncusu Adrien Rabiot, son güne kadar Süper Lig'in gündemindeydi. Transfer penceresinin son gününde de Galatasaray ile anılan Rabiot, kulüpsüz kaldı.

 

ANTHONY MARTIAL

ANTHONY MARTIAL

Manchester United ile kontratı biten Anthony Martial, yazın uzun bir süre Süper Lig devleri ile ilişkilendirdi. Önce Fenerbahçe ardından da Beşiktaş ile anılan Fransız golcü, bu yaz bir yere imza atmadı.

 

WISSAM BEN-YEDDER

WISSAM BEN-YEDDER

2019 yılında Sevilla'dan Monaco'ya transfer olan Wissam Ben Yedder, Fransa Ligue 1 ekibinde dört yıl forma giydikten sonra bu yaz başında serbest kalmıştı. Fransız oyuncunun adı Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılıyordu. Ancak o da şu anda serbest oyuncu statüsü konumunda.

 

JOEL MATIP

JOEL MATIP

2016 yılında Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04'ten Liverpool'a transfer olan Joel Matip, Anfield Road'da sekiz yıl geçirip birçok başarı elde ettikten sonra kulübe veda etti. 33 yaşındaki stoper oyuncusunun ismi Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anıldı. Ancak tecrübeli oyuncu herhangi bir kulübe imza atmadı.

 

SERGIO RAMOS

SERGIO RAMOS

Sevilla ile sözleşmesi sona eren ve çocukluk kulübünden ayrılan Sergio Ramos'un, İspanyol basınında Galatasaray ile ilişkilendirilmişti. Ancak efsanevi stoper de boşta kaldı.

 

YUSUF YAZICI

Trabzonspor'da gösterdiği performansla rekor bir bonservisi bedeliyle Lille'e imza atan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, yıllar sonra tarih yazdılar ve PSG'nin önünde şampiyonluk yaşadı. Sonrasında CSKA ve tekrardan Trabzonspor forması giyen Yusuf Yazıcı, Montella önderliğinde EURO 2024'te boy gösterdi. Son olarak yine Fransız ekibi Lille'e geri dönen milli futbolcunun sözleşmesi 1 Temmuz'da sona erdi. Yıldız oyuncu, transferde Galatasaray ve Beşiktaş ile anıldı. Hatta son gün Galatasaray'a ya da Beşiktaş'a imza atmasına kesin gözüyle bakılıyordu ancak anlaşma sağlanamadı.

 

EZGJAN ALIOSKİ

EZGJAN ALIOSKİ

Daha önce dört büyük kulüpte oynayıp şu anda boşta olan futbolcuların listesine ise Ezgjan Alioski ile giriş yapıyoruz. Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen yıldız sol bek, şu anda boşta.

 

PATRICK VAN AANHOLT

PATRICK VAN AANHOLT

2021'de Crystal Palace'tan Galatasaray'a transfer olan Patrick van Aanholt, PSV Eindhoven'da kiralık oynadıktan sonra Aslan'a geri döndü. Ancak sözleşme yenilenmeyince yıldız oyuncu boşta kaldı.

 

MAXI GOMEZ

MAXI GOMEZ

Trabzonspor, 2022 yılında Maxi Gomez'in Valencia'dan büyük umutlarla transfer etmişti ancak oyuncuyla kulüp arasında beklenen uyum gerçekleşmedi. Cadiz'de kiralık olarak oynayan Uruguaylı golcü ardından serbest kaldı.

 

SERGE AURIER

SERGE AURIER

Galatasaray, 2024'ün kış transfer döneminde Nottingham Forest'tan Serge Aurier'i renklerine bağlamıştı. Ancak yıldız futbolcu, Aslan'da sadece 1 maça ilk 11'de çıktı ve toplamda 71 dakika forma giydi. Beklentileri karşılayamayan Aurier ile daha sonra yollar ayrıldı. 31 yaşındaki sağ bek şu an boşta.

Güncellenme Tarihi : 14.9.2024 12:14

İLGİLİ HABERLER