Sağlık
  • 5.3.2012 00:05

Yüz nakli haberleri küçük Buse'yi de umutlandırdı

MUHARREM DOĞANTEZ
BURSA (İHA) - Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde henüz 16 aylıkken evlerinde çıkan yangında alevlerin ortasında kalarak neredeyse yüzünün tamamı yanan 9 yaşındaki Buse Kamalı, Akdeniz Üniversitesi'nde başarılı bir yüz nakli ameliyatı geçiren Uğur Acar ile ilgili çıkan haberleri hiç kaçırmıyor. Her sabah okula gitmeden önce anne babasına gazete aldıran küçük Buse, Türkiye'de ilk yüz naklinin gerçekleştirildiği Uğur Acar'ı yakından takip ediyor.
Yanık olan yüzünden kurtulmak için sabırsızlanan ve yüz nakli için sırada bekleyen Buse, "Uğur ağabeyin haberlerini hep okuyorum, onun durumunun iyiye gitmesine çok seviniyorum. Ben de onun gibi yeni yüzüme kavuşmayı çok istiyorum" dedi.
Yangın esnasında el ve ayak parmakları da tamamen yanan ve geçen hafta İstanbul'da ayak baş parmağından ameliyat olan küçük Buse'yi yürüyemediği için annesi sırtına alarak okula getirip götürüyor.
Baba İlhan Kamalı ise gözü kulağı gazete ve televizyonlarda olan küçük kızının yeni yüzüne kavuşacağı günü sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:46

İLGİLİ HABERLER