Yaşam
  • 29.11.2021 10:46

Zerrin Özer’in sağlık durumu nasıl?

Usta sanatçı Zerrin Özer'in intihar ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Köpeği Hurma’yı kaybedince dünyası yıkılan Zerrin Özer, dostlarına “Ben bu acıyla nasıl yaşarım?” diye sordu. Arka arkaya aldığı sakinleştiriciler yüzünden vücut dengesi bozulan Zerrin Özer’in tedavisi yoğun bakım ünitesinde sürüyor. Zerrin Özer'in, köpeği Hurma'yı kaybettiği ana ait görüntüye GÜNAYDIN ulaştı.

Sanat dünyası 'Zerrin Özer canına kastetti' iddialarıyla çalkalanıyor. Ancak ünlü sanatçının yakınları, bu iddiayı şiddetle reddederek Özer'in yaşadığı üzüntü yüzünden sakinleştiricilere yöneldiğini ve ilacın dozunu kaçırınca zehirlendiğini belirtiyor.

CANINA MI KASTETTİ?
Özer'in, köpeği Hurma'yı kaybettiği ana ait görüntüye GÜNAYDIN ulaştı. O an büyük yıkım yaşayan sanatçının ağlayarak dostlarına "Ben bu acıya nasıl dayanacağım?" diye sorduğu ortaya çıktı.'BU ZORLUĞU AŞACAK'
Şişli Etfal Hamidiye Hastanesi'nde tedavisi süren sanatçıyla ilgili menajeri Haluk Şentürk şu açıklamayı yaptı: "15 gündür yoğun bir şekilde çalışıyordu, köpeğinin ölümü de üstüne gelince Zerrin bu hale geldi."

Güncellenme Tarihi : 29.11.2021 10:48

İLGİLİ HABERLER