Dünya
  • 16.7.2014 01:30

36 yaşındaki kadın 12 yaşındaki çocukla basıldı

36 yaşındaki Joy Leaann McCall adlı kadının, 12 yaşındaki bir çocuğu internette kandırarak, istismar ettiği ortaya çıktı. Üstelik ABD’de yaşayan kadının aynı yaşta bir de çocuğu var

ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan 36 yaşındaki kadın, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden tanıştığı 12 yaşındaki bir erkek çocuğu istismar etmekle suçlandı. Amerika’da yaşayan kadının aynı yaşta çocuğu olduğu öğrenildi.

Annesi uyanınca anlaşıldı

Çocuğun annesinin Facebook’taki mesajları görmesi üzerine polise şikayette bulunmasıyla ortaya çıkan skandal şok etkisi yarattı... Kendisinin de 12 yaşında bir çocuğu bulunan Joy Leaann McCall, Facebook üzerinden tanıştığı ve adı açıklanmayan erkek çocuğa birçok mesajlar göndermeye başladı.

3 kez birlikte olmuşlar

Çocuğu bir alışveriş merkezinde buluşmaya ikna eden kadının onunla ilerleyen saatlerde arabasında birlikte olduğu öğrenildi. İstismara uğrayan 12 yaşındaki çocuğun ifadesine göre, 36 yaşındaki kadınla 2 kez daha buluşup birlikte oldukları ortaya çıktı.

10 yıl hapis yatacak

Bir mağazada satış temsilciliği yapan Joy Leaann McCall, suçlamaları kabul etti ve çocukla birlikte olduğunu itiraf etti. Mahkemeye çıkan McCall, çocuk istismarı suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:17

İLGİLİ HABERLER