Asayiş
  • 19.3.2016 15:46

İngiliz şarkıcı Patlama anında şoka girdi

Bu sabah 10:55'te İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırının tanıklarından İranlı hemşire Parise Ocise o anları anlattı.

İstiklal Caddesi'nde 5 kişinin öldüğü, 37 kişinin de yaralandığı bombalı saldırının tanıklarından biri de İranlı hemşire Parise Ocise'ydi.

Patlamadan hemen sonra yaralılara yardım eden Ocise o anları şu şekilde anlattı:
'Sabah gezmek için İstiklale çıktık. Tam o sırada arkamızda şiddetli bir patlama oldu. İnsanlar yaralı halde,'yardım edin'diye bağırıyordu. Hemşire olduğum için yaralılara müdahale ettim. Hemen ardından polis ve ambulanslar geldi'

Ünlü İngiliz rock grubu Skunk Anansie'nin solisti Skin'in, İstiklal Caddesi'ndeki saldırı sırasında Taksim'de olduğu ortaya çıktı.

 

Twitter'dan hayranlarına seslenen Skin, "Otelimizin dışında büyük bir bomba patladı. Sarsıldım ama iyiyim. İnsanlar öldü. Korkunç sahneler var" diye tweet attı.

Massive bomb blast outside our hotel, I'm ok, very shaken, people dead, awful scenes.

— skin (skunk anansie) (@skinskinny)March 19, 2016

Sahne adı "Skin" olan 48 yaşındaki Deborah Anne Dyer, Facebook hesabından da bir İstanbul fotoğrafı paylaşarak, "Otelimizin dışındaki korkunç patlamadan önce çekilen güzel bir İstanbul karesi" diye yazdı.

Ünlü şarkıcı, "Bina kağıt gibi sallandı. Kalbim, bu musibet olaya yakalanan masum insanlar ve ailelerinin yanında" ifadesini kullandı.

 

Beautiful Istanbul taken before the horrendous bomb blast that just went off outside our hotel. Many people injured,...

Posted bySkin Skinnyon Saturday, March 19, 2016

 

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 21:14

İLGİLİ HABERLER