Asayiş
  • 23.5.2015 09:44

Mutlu Kaya’ya söylediği şarkıları dinlettiriliyor

Özel bir televizyon kanalında düzenlenen ‘Sesi Çok Güzel’ yarışması ile ismini duyuran Mutlu Kaya, Ergani ilçesindeki evinde 18 Mayıs’ta sevgilisi tarafından başından vurularak ağır yaralanmıştı. Olay gününden itibaren uyutulan Mutlu Kaya’nın uyandırma sürecinin başladığı bildirildi. Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Genel durumunda değişiklik yok. Solunum cihazına bağlı olarak takip ediliyor. Sedatif ilaçları kesilerek uyandırma sürecine geçildi. Bu süreç 24 saat ile 1 hafta arasında devam edebiliyor” denildi. 

Mutlu Kaya’ya söylediği şarkıları dinlettiriliyor
Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve 4 gün uyutulan Mutlu Kaya’nın uyandırılması için kendi şarkılarının dinletildiği bildirildi.

Mutlu Kaya’nın doktoru, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, beyne tepki gitmesi amacı ile, söylediği ve sevdiği şarkıların mutluya dinletildiğini söyledi.

Öte yandan, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yapılan açıklamada, Mutlu Kaya’nın genel durumunda değişiklik olmadığı, solunum cihazına bağlı olarak takip edildiği belirtildi. Bilincinin hala kapalı olduğu belirtilen açıklamada, uyandırma sürecinin devam ettiği ifade edildi.

Kaya, 18 Mayıs’ta evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu başından ağır yaralanmıştı. Olayın ardından Mutlu’yu vurduğu iddia edilen sevgilisi tutuklanmış, 2 kişiye de denetimli serbestlik kararı verilmişti. 

AYDIN YORAT
DİYARBAKIR

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:18

İLGİLİ HABERLER