Spor
  • 4.12.2006 12:29

DERBİDE SONG'A PARA ŞÜPHESİ!..

Midesini bozduğu ve tansiyonu düştüğü için oynamadığı açıklanan Song’un, 3 gün önce parasını istediği, alamayınca da, “Ben oynamıyorum'' dediği ileri sürüldü.
     
     Çelişkili sözler

      Galatasaray’da ligin kaderi açısından büyük öneme sahip Fenerbahçe derbisi öncesi şok gelişme. Hastalandığı iddia edilen Rigobert Song, dün gece bu hayati maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakırken, Kamerunlu futbolcunun parasını alamadığı için forma giymediği iddia edildi. Çelişkili açıklamalar da kafaları karıştırdı. İlk yapılan açıklama, Song’un yediği balıktan dolayı midesini bozduğu ve bu nedenle kadrodan çıkarıldığı yönündeydi.
     
     İkisi birleştirildi

      Daha sonra Yönetim Kurulu üyesi Fatih Gökşen, Song’un durumunu soran gazetecilere, “Tansiyon problemi yaşadığını öğrendim. Ancak doktorlarımız bu konuda daha ayrıntılı açıklama yapacaktır'' dedi. Daha sonra yapılan açıklamada ise bu iki konu birleştirilerek, “Yediklerinden zehirlenen ve midesi bozulan Kamerunlu oyuncunun daha sonra tansiyonu düşmüş, bu nedenle teknik heyet tarafından kadrodan çıkartılmıştır'' denildi.
     
     Parasını isteyince

      Yönetimden çelişkili açıklamalar yapılırken, kulübe yakın kaynaklarca, başarılı oyuncunun, parasını alamadığı için rest çektiği ve derbide oynamadığı iddia edildi. Song’un maçtan 3 gün önce yöneticilere giderek alacaklarını istediği ancak parasını almak bir yana, bu konuda ışık bile alamayınca, “O zaman ben de bu hafta Fenerbahçe derbisine oynamak istemiyorum'' diye rest çektiği, bunun üzerine kadrodan çıkartıldığı ileri sürüldü.
     
     Daha önce de yaptı

      Galatasaray savunmasının olmazsa olmazı olan Rigobert Song, geçen sezon da aynı şeyi Gençlerbirliği karşılaşması öncesi yapmıştı. Takımı için büyük önem taşıyan bu müsabaka öncesi tıpkı bu kez olduğu gibi yönetimden parasını isteyen Kamerunlu, bu isteği reddedilince maça çıkmamıştı. Bazı Fransız ve Yunan takımlarının uzun süredir peşinden koştuğu Song’un devre arasında Galatasaray’dan ayrılmak istediği biliniyor. FANATİK
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:47

İLGİLİ HABERLER