Ekonomi
  • 2.10.2013 23:09

Dünya devinin yeni adresi!

Barry Callebaut Yönetim Kurulu Başkanı Andreas Jacobs, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'deki yatırımlarının kendileri için önemli olduğunu belirterek, açılış için Eskişehir'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Barry Callebaut Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Juergen Steinemann ise Türkiye'deki ilk, Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EEMEA) bölgesindeki ikinci çikolata fabrikalarını açtıklarını belirtti.

ŞİRKETİN LOGOSU NASIL OLUŞTURULDU?
"Türkiye'deki bu yeni yatırımımız, hızla büyüyen çikolata pazarlarındaki genişleme stratejimize yönelik atılmış önemli adımlardan biridir" diyen Steinemann, "Eskişehir üretim tesisimizin, hızla büyümekte olan Türkiye ve komşu pazarlardaki, ileriye yönelik hedeflerimiz açısından daha güçlü bir konuma gelmemizde yardımcı olacağını düşünüyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Jacobs, Steinemann, De Reymaeker, Tülek ile beraberindeki İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi Walter Haffner, Belçika'nın Ankara Büyükelçisi Marc Trenteseau, Gana'nın Ankara Büyükelçiliği yetkilisi Daniel Agyapong, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, fabrikanın açılışını yaptı. Açılışta, hazırlanan kalıba sıvı çikolata dökülerek şirketin logosu oluşturuldu.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:32

İLGİLİ HABERLER