Spor
  • 19.12.2014 09:47

Fenerbahçe trasferde ilk bombayı patlatıyor

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyenFenerbahçe'nin ilk bombayı patlatmak üzere olduğu öğrenildi. Sarı lacivertli takımın Bursaspor'un yıldızı Ozan Tufan'la her konuda anlaştığı iddia edildi.

Sarı lacivertli takımın Bursaspor'un 19 yaşındaki yıldızı Ozan Tufan'la her konuda anlaştığı öğrenilirken, Bursaspor'un da teklife sıcak baktığı ve imzaların kısa bir süre içerisinde atılacağı iddia ediliyor.

Genç futbolcunun transferinde Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Gökhan Gönül gibi isimlerin de menajerliğini yapan Ahmet Bulut'un önemli rol oynadığı iddia edilirken, Fatih Terim'in de vazgeçilmezleri arasında yer alan Ozan'ın Fenerbahçe'nin gençleştirme operasyonunun ilk adımı olması bekleniyor.

Henüz 19 yaşında olmasına karşın Süper Lig'de 21 kez forma şansı bulan Ozan, bu maçlarda 1 gol atarken 5 de sarı kart gördü. Şenol Güneş'le büyük bir çıkış yakalayan yeşil beyazlı kulübün en önemli oyuncuları arasında yer alan Milli futbolcu, Fatih Terim'in de vazgeçilmezi olarak dikkat çekti.

Fatih Terim döneminde 9 kez A Milli Takım'ın formasını giyen Ozan, son olarak Brezilya karşılaşmasında 90 dakika sahada kalmıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:31

İLGİLİ HABERLER