Gündem
  • 9.8.2014 00:02

Gençlik Kolları Erdoğan için yürüdü

Tütün İskelesi Kurtuluş yolu üzerinde , "Yeni Türkiye Yolunda Erdoğan İçin Yürüyoruz" sloganıyla AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüşe AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, çok sayıda partililer ve vatandaşlar katıldı. Kurtuluş yolu üzerinden başlayan yürüyüşte, partililer meşaleler yakıp sloganlar eşliğinde İstiklal Caddesi'ne yürüyüşe geçti. Dev bayrak ve dev Başbakan posterinin de açıldığı yürüyüş, İstiklal Caddesi'nin bitiminde sona erdi.
Yürüyüşe destek veren Milletvekili Ahmet Yeni, "19 Mayıs 1919'ta aynı güzergahta Gazi Mustafa Kemal Paşa bir yürüyüşle Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna başlamıştı. Başbakanımız Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan da bildiğiniz gibi yine buradan yürüyüşü başlattı ve Ankara'ya doğru Erzurum üzerinden yürüyüşe çıkmıştı. Biz de bugün Adalet Kalkınma Partisi'nin Samsun gençlik teşkilatıyla birlikte yolu takip ederek iştirak ettik. Türkiye'nin her tarafında muhteşem mitingler ve Ankara'da yaşanan mitingle beraber işin sonuna doğru geldik. Yarın da Konya mitingi ile finali tamamlamış olacağız. Bu yürüyüş gerçekten kutlu bir yürüyüş, biz milletimiz ile beraber yola çıktık ve milletle beraber yürüyüşümüze devam ediyoruz" dedi.
Yürüyüşe katılan Milletvekili Tülay Bakır ise, "Çok güzel bir yürüyüş olduğuna inanıyorum bu bir demokrasi yürüyüşü, demokrasiye sahip olma yürüyüşü gençlerimizi tebrik ediyorum. Huzur içinde bir seçime gireceğiz ve inşallah hayırlı bir sonuç alacağız" diye konuştu.
10 Ağustos'a bir gün kaldığını söyleyen İl Başkanı Fuat Köktaş, "30 Mart'tan itibaren teşkilatlarımız 10 Ağustos tarihini düşünerek çalışmalarını devam ettirdiler. Bütün teşkilatımızın kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, ana kademeleriyle, mahalle yönetimi ve sandık yönetimi ile birlikte 10 Ağustos'a aralıksız ve nefessiz hazırlandık. İyi bir Ramazan ayı programı geçirdik, onun arkasında iyi propaganda çalışmaları yaptık. Artık 10 Ağustos'u bekliyoruz. Bugün de burada Çankaya'ya giden yolda Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik etmek üzere, yürümek üzere bir destek amacıyla teşkilatlarımızla beraber yola çıktık. İnanıyorum ki, çalıştığımızın karşılığını 12 yıldır bu ülkeye aralıksız olarak hizmet eden Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos akşamında bu milletin oylarıyla reisi cumhur olarak Çankaya Köşkü'ne çıkacaktır. Ve orada yeni bir başlangıca, kaldığı yerden yeni Türkiye'ye yeniden yürümeye, koşmaya devam edecektir. Biz de teşkilatlar olarak 'o nereye biz oraya' diyerek yolumuza devam edeceğiz. Ona yol arkadaşlığı etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar emeği geçen tüm teşkilatlarımıza, duaları ve oylarıyla destekleyecek herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:41

İLGİLİ HABERLER