Gündem
  • 21.10.2017 00:19

Eliştirdiği bakan uçakta canını kurtardı

Seren Fosforoğlu'nun hayatını Bakan Kaya kurtardı

Seren Fosforoğlu dün twitter'da İsmail Küçükkaya'ya sahip çıktı, 24 saat geçmeden Bakan Kaya tarafından hayatı kurtarılınca instagram hesabında işte bunları yazdı.

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Enis Fosforoğlu'nun kendisi gibi oyuncu olan kızı Seren Fosforoğlu, uçakta rahatsızlandı. Fosforoğlu'nun hayatını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya kurtardı..

Türk Hava Yolları'nın (THY) dün Ankara-İstanbul seferini yapan TK 1275 sefer sayılı uçağında oyuncu Seren Fosforoğlu aniden rahatsızlandı. Aynı zamanda doktor olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Seren Forforoğlu'na ilk müdahaleyi yaptı ve başında bekleyerek durumunu takip etti..

Ne var ki Fosforoğlu daha dün, Bakan Kaya ile eşi hakkında iftiralarda bulunan Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya'ya destek çıkmıştı. Dün Twitter hesabından; "Siyasetçinin yapamadığını İsmail Küçükkaya yapıyor. Görevimiz diye manifesto yayınlıyor. Anlaşılır ve net!" yazan Seren Fosforoğlu'nun hayatı 24 saat geçmeden Bakan Kaya tarafından kurtarıldı..

Fosforoğlu, dün twitter'dan Bakan Kaya ve eşi hakkında iftiralarda bulunan Küçükkaya'ya sahip çıkarken bugün, 10 bin metre yukarıda yaşanan anları Instagram hesabından minnetle böyle anlattı;.

"Sevgili dostlar dün seminer dönüşü uçakta rahatsızlandım. Gözümü açtığımda yanımda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın @drbetulsayan vardı. Uçakta ilk müdahaleyi yaptı ve devamında da beni arayarak ilgisini eksik etmedi. Sayın bakana çok teşekkür ederim. ".

 

.

 

Güncellenme Tarihi : 21.10.2017 00:07

İLGİLİ HABERLER