Asayiş
  • 1.8.2014 11:10

Kızına benzettiği kadına kurşun yağdırdı

Bursa'da bir kişi, 10 yıl önce evi terk eden kızına benzettiği kadına sokak ortasında kurşun yağdırdı.

İnşaatta sıvacı olarak çalışan Haydar E. (67), evlendirmediği için 10 yıl önce evi terk eden kızını ararken, akıllara durgunluk veren bir olaya sebep oldu. Komşularının, 'senin kızı Küçük Sanayi'de görüyoruz, kötü yola düşmüş' sözleri üzerine sinirlenen Haydar E, kızını aramaya başladı.

Küçük Sanayi Metro durağında birkaç gün bekleyen ve kızan benzettiği Remziye Y.'nin (31) yanına giden baba, "Sen benim kızıma çok benziyorsun" dedi.

Birkaç kez önünü kesen adama iki kere kimliğini gösteren Remziye Y. ise "Ben senin kızın değilim" diye cevap vermesine karşın yaşlı adamı ikna edemedi.

Sabah saatlerinde Küçük Sanayi Metro istasyonuna giderek Remziye Y.'yi beklemeye başlayan Haydar E., genç kızın gelmesiyle peşinden gitti. İtfaiye önüne kadar genç kızla tartışan Haydar E., belinden tabancayı çıkartarak şarjörü Remziye Y.'nin üzerine boşalttı. Genç kız, göğsüne isabet eden kurşunlar nedeniyle kanlar içinde yere yığıldı.

SİMİTÇİ KURŞUNLARA HEDEF OLMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Bu sırada, tezgahında simit satan bir kişi ise kurşunlara hedef olmaktan son anda kurtuldu. Tezgahı sıyıran kurşunlardan birisi, simitçinin otomobiline isabet etti. Simitçi ise olay sırasında tezgahının başında bulunmadığını ve bir şey görmediğini iddia etti.

Ağır yaralanan Remziye Y., 112 Acil Servis ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kızın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Haydar E. ise polis tarafından gözaltına alınarak Beşevler Polis Karakolu'na götürüldü. İfadesinin alınmasının ardından Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:52

İLGİLİ HABERLER