Gündem
  • 19.3.2024 11:16

Mehmetçiğe hazır ol mesajı.. Irak ve Suriye'de yarım kalan işi bitireceğiz

Erdoğan: Irak ve Suriye'de yarım kalan işi tamamlayacağız
4. Kolordu Komutanlığı'nda askerlerle iftar açan Cumhurbaşkanı Erdoğan terörle mücadeleye yönelik net mesajlar verdi. Erdoğan, bu yaz itibariyle Irak ve Suriye'de terörle mücadelenin nihayete ereceğini vurguladı.

Mehmetçik'e hazır olun mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaparak "Irak sınırlarımızın güvenliğini bu yaz itibarıyla tümüyle kontrol altına alacağız, Suriye’de yarım kalan işimizi tamamlayacağız" dedi.

"Teröristan kurulmasına izin vermeyeceğiz"

Nerede bir terörist varsa buluyor ve başını kopartıyoruz. Operasyonlarımız neticesinde artık can çekişen iyice köşeye sıkışan ve bitme noktasına gelen bu kiralık katil sürülerinin yeniden palazlanmasına milletimizin başına tekrar bela olmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Kimin projesi olduğuna bakmadan güney sınırlarımızın ötesinde bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz.

"Yarım kalan işimizi tamamlayacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan terörle mücadeleye ilişkin şunları söyledi:

Irak sınırlarımızın güvenliğini bu yaz itibarıyla tümüyle kontrol altına alacağız, Suriye’de yarım kalan işimizi tamamlayacağız. Bölgemizde terörün olmadığı bir iklimi tesis etmeyi sadece şehitlerimize değil aynı zamanda gelecek nesillere yönelik bir borç olarak görüyoruz.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2024 11:23

İLGİLİ HABERLER