Gündem
  • 27.3.2024 12:53

O cani Pekmez Kardeşler’in tetikçisi çıktı!

Ankara'da 25 Şubat'ta yaşanan kazada, Mehmet Can Dandin kaldırımda yürüyen öğretmen Ekin Sert ile üniversiteli Umut Can'a çarptı. Dandin, yanında bulunan 3 kişiyle olay yerinden kaçarken Sert ve Can kurtarılamadı. Hız sınırını aştığı belirlenen Dandin, Kırıkkale'de yakalandı ve tutuklandı. Soruşturmada şoke eden detaylara ulaşıldı. Dandin'in geçtiğimiz ay çökertilen Pekmez Kardeşler suç örgütünün üyesi olduğu, işkence ve tetikçilik yaptığı ortaya çıktı!

Ankara'nın Etimesgut ilçesi 1'inci TBMM Caddesi'nde, 25 Şubat akşam saatlerinde meydana gelen kazada; Mehmet Can Dandin (25) kaldırımda yürüyen öğretmen Ekin Sert (31) ile üniversite öğrencisi Umut Can'a (28) çarptı. Dandin ve otomobilde bulunan 3 kişi olay yerinden kaçarken hastaneye kaldırılan Sert ve Can, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

YAKALANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmasıyla, Dandin ile yanında bulunan 3 kişi Kırıkkale'de yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Dandin, 'taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak' suçundan tutuklandı.

Güncellenme Tarihi : 27.3.2024 12:57

İLGİLİ HABERLER