Spor
  • 25.8.2014 11:52

Prandelli Fenerbahçe'nin açığını buldu

Galatasaray Teknik Direktörü Prandelli, rakibin özellikle defansta ağır kaldığına dikkat çekti, hücumda görev yapan oyuncuların bu zaafı iyi kullanmasını istedi.

NEVZAT DİNDAR

Galatasaray, Fenerbahçe savunmasının zaaflarından yararlanarak sonuca gitmeye çalışacak. TFF Süper Kupa’nın hazırlıklarını dün sabah gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlarken Teknik Direktör Cesare Prandelli’nin, taktik çalışmada hücum oyuncularıyla yakından ilgilendiği belirtildi. İtalyan teknik adam, Olcan-Sneijder-Yasin ve Burak’la özel olarak ilgilenerek, Fenerbahçe’nin savunma zaafiyetleri üzerinde durdu.

Hazırlık kampında hücumda sürekli olarak hız sorununa dikkat çeken İtalyan teknik adamın, futbolcularından bu noktada uyanık olmalarını istediği belirtildi. Prandelli’nin hücum hattındaki futbolcularının seri olması umutlandırırken, Fenerbahçe’nin göbekten ağır kalması, en önemli detaylardan biri olarak belirlendi. Diğer taraftan İtalyan teknik adam bugünkü maçta takımını 4-2-3-1 formatında sahaya dizecek. Veysel, Chedjou, Semih ve Telles’ten kurulu savunmanın önüne Melo ve Selçuk’u yerleştirecek olan Prandelli, Burak’ı tek forvet olarak belirledi.

Tesadüfün böylesi

Prandelli ile kendisinden önceki vatandaşı Roberto Mancini arasındaki ortak noktalara bir yenisi daha ekleniyor. Daha önce Fiorentina’da çalışan iki hocadan Mancini gibi Prandelli de Manisa’da ilk resmi maçına çıkacak.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:20

İLGİLİ HABERLER