Spor
  • 20.10.2016 01:09

Robin van Persie: Keyif yaşarken, işimi de yapmalıyım

Manchester United'in eski yıldızı, Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü Robin van Persie, İngiliz deviyle oynayacakları maç öncesinde konuştu.

UEFA Avrupa Ligi’nde Manchester United ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Hollandalı yıldız, eski takımına karşı oynayacağı maçtan önce Dick Advocaat ile birlikte basının karşısına geçti.

Robin van Persie, kendileri taşıyan uçağın Budapeşte’ye acil iniş yapması ile ilgili soru üzerine o anları şöyle anlattı: “Her şey iyi. Aslında tercümanımız Deniz söyleyene kadar olanların farkında değildim. Ben uçakta dizi izliyordum. O sırada Deniz bana söyledi. Uzun bir gündü. 13 saatlik bir yolculuktu ama iyiyiz.”

11 yıllık İngiltere kariyeri ile ilgili de Van Persie, “11 yıllık İngiltere kariyerimden gurur duyuyorum. Çocuklarım İngiltere’de doğdu. İnişli, çıkışlı dönmelerim oldu. 20’li yaşların başındaydım buraya geldiğimde ve aslında burada büyüdüm. Çok fazla şey yaşadım. Burada yaşadığım zamandan gurur duyuyorum. Buranın pozitif noktalarını almaya çalışıyorum” diye konuştu.

“HER MAÇ HARİKA OYNAYAMAM AMA…”

Hollandalı golcü, “Yarın iyi bir dengeyi bulmam gerekiyor. Buraya geri dönmenin keyfini yaşarken, işimi de yapmalıyım. Her zaman Fenerbahçe için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Günlük yazılanları fazla okumuyorum. Bunlara takılmıyorum. İyi çalışmalıyım ve pozitif olmalıyım. Her maç harika oynayamam belki ama her maç en iyisini yapmaya çalışıyorum. Tüm fikirlere saygılıyım ama ne istediğimi biliyorum. Yarından sonra da bu durum böyle olacak” ifadelerini kullandı.

Manchester United kariyerindeki iyi ve kötü günlerle ilgili soruya da van Persie, “Ben pozitife odaklanan birisiyim aynı zaman da gerçekçi olmalıyım. Olanları büyütmeye gerek yok. Böyledir, tokalaşır ve sonrasına bakarsınız. Yarına iyi bir şekilde hazırlanacağım” yanıtını verdi.

Güncellenme Tarihi : 20.10.2016 01:10

İLGİLİ HABERLER