Spor
  • 27.4.2015 23:03

Diego için büyük soru işareti

Alacakları nedeniyle Fenerbahçe'yi TFF'ye şikayet eden ve küçük çaplı bir kriz yaratan Diego'nun son haftalarda forma bulamaması futbolseverlerde şaşkınlık yaratıyor.

Sezon başında başkan Aziz Yıldırım'ın da katıldığı bir imza töreniyle Fenebahçe'nin tek transferi olarak takıma katılan Diego, Fenerbahçe'nin Alex'ten sonraki ilk 10 numarası olması nedeniyle büyük beklentileri de beraberinde getirmişti.

Diego Ribas & Aziz Yıldırım

11 maç aralıksız oynamıştıSezonun ilk haftasında oynanan Karabükspor maçına kulübede başlayan Diego, ligin ilk yarısında oynananGalatasaray ve Beşiktaş maçlarında forma şansı bulamayınca Fenerbahçeli taraftarlarda hayalkırıklığı yaratmıştı. Galatasaray, Beşiktaş ve Erciyesspor maçı dışında ilk 18'de olduğu tüm maçlarda forma giyen Diego, 15. haftada oynanan Fenerbahçe - Mersin İdmanyurdu maçından 25. haftada oynanan Beşiktaş maçına dek oynanan 11 lig maçının tamamında forma giymişti.

Rize'de sakatlığı nedeniyle yoktu
Fenerbahçe'nin dönüşünde takım otobüsünün kurşunlandığı Rizespor deplasmanında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Diego, 1-0 kazanılan Bursaaspor maçında da İsmail Kartal'ın tercihiyle 18 kişilik maç kadrosuna dahil edilmemişti. Son olarak Fenerbahçe'nin Eskişehir'de 2 puan bıraktığı 28. hafta maçında da kadroda olmasına karşın oyuna girme şansı bulamadı.

 

TFF'ye yaptığı şikayetle ilgisi var mı?
Kulübü şikayet etmeden önce aralıksız 11 maçta forma giyen Diego'nun TFF şikayeti sonrası zaman zaman kadroya alınmaması, alındığı maçlarda da forma giyememesi akıllara "Şikayeti nedeniyle üzeri çizildi mi?" sorusunu getirirken, sambacının önümüzdeki haftalarda şans bulup bulamayacağı merak konusu...

eurosport

Diego Ribas
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:47

İLGİLİ HABERLER