Spor
  • 4.7.2015 01:19

Trabzonspor Shota ile ilk çalışmasını yaptı

Trabzon’dan THY’ye ait özel uçakla saat 12.30’da hareket eden bordo-mavili kafile, yaklaşık 4 saatlik yolculuğun ardından Almanya’nın Düsseldorf kentine geldi. Burada Alman polisinin uçağın yanına getirdiği özel donanımlı minibüste pasaport kontrollerini yaptıran kafile, apronda bekletilen otobüse binerek Hollanda’nın Arnheim kentine hareket etti. Teknik direktör Shota Arveladze’nin tüm oyuncularının pasaport kontrollerini bitirmesini beklemesi ve pasaportunu en son polise vermesi dikkat çekti. Takım aprondan otobüsle ayrılınca, geliş salonunda futbolcuları görme ümidiyle bekleyen bir grup taraftar da hayal kırıklığına yaşadı.
Bordo-mavililer yaklaşık 1,5 saatlik otobüs yolculuğunun ardından Hollanda’nın Arnheim kentine ulaştı ve kamp yapacakları otele yerleşti.

TRABZONSPOR HOLLANDA DA İLK ÇALIŞMASI YENİ HOCASI SHOTA İLE YAPTI.

Trabzonspor, Hollanda’nın Arnheim kentinde yeni sezon hazırlıklarını yeni hocası Shota Arveladze ile birlikte başladı
Trabzonspor Hollanda kampı akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı. Bordo-mavililerin kamp yaptığı otelin yakınlarındaki bir sahada gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik heyet ve futbolcular toplu halde görüntü verip, yaklaşık 1 saat süren bir çalışma gerçekleştirdiler.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:32

İLGİLİ HABERLER