Spor
  • 21.11.2017 00:48

Yunus Mallı yıldızlaştı

Avrupa’nın önemli kulüplerinde forma giyen gurbetçi futbolcularımız arasında bu hafta yıldızlaşan isim Wolfsburg formasıyla 2 gol atan Yunus Mallı oldu. Villarreal’den Levante’ye kiralan Enes Ünal ise takımının 2. golünün asistini yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Almanya’dan İspanya’ya Avrupa futbolunun önde gelen takımlarında boy gösteren gurbetçi futbolcularımız yer aldıkları liglere damga vurmaya devam ediyor. Bu haftanın en dikkat çeken ismi ise attığı 2 golle Wolfsburg’a galibiyeti getiren Yunus Mallı oldu.

Yunus 2 golle yıldızlaştı

Almanya Bundesliga’da Wolfsburg, sahasında Freiburg’u 3-1 mağlup etti. Ev sahibi ekipte forma giyen milli futbolcu Yunus Mallı da takımının 2 ve 3. gollerini atarak haftaya damgasını vurdu. Rakip takımda oynayan ve geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören Çağlar Söyüncü ise cezalı olduğu için bu karşılaşmanın kadrosuna giremedi.

Almanya’da top koşturan bir başka gurbetçi oyuncu da Kaan Ayhan. Genç futbolcu, ligin 12. haftasında takımı Schalke 04’ün Hamburg’u 2-0 yendiği mücadelenin ilk 18’inde kendine yer bulamadı.

Güncellenme Tarihi : 20.11.2017 21:49

İLGİLİ HABERLER