Ekonomi
  • 24.7.2018 12:30

2018 yaz modasında neler öne çıkıyor?

2018 yaz modasında neler öne çıkıyor?

2018 yaz modası kapsamında sunulan birbirinden tarz parçalar, gardıroplara bu yılda renk ve hareket katıyor.

2018 yaz modasında yine rahatlık ve şıklık sunan giyim parçaları ön planda olacak. Son yılların gözdesi salaş giyim modası bu yıl da birbirinden şık, renkli ve farklı modeller ile bayanların gözdesi olarak vitrinlerde kendine yer buluyor.

2018 yaz modasında birbirinden güzel rengârenk baskılı tişörtler, askılı bluzlar, kollu ve kolsuz gömlek modelleri, işlemeli parçalar ön planda yer alıyor.

Çizgili ve düz rahat kesim pantolonlar, yırtmaçlı uzun yazlık abiyeler, culotte pantolonlar, asimetrik kesim tunikler, denim kısa şortlar, denim pantolonlar, kapri pantolonlar, kloş etekler, gömlek elbiseler, polo yaka tişörtler bayanların bu yılda vazgeçilmez giyim parçaları arasında yer alarak gardropları süslemeye devam ediyor.

Birbirinden canlı ve enerjik renklere sahip giyim parçaları ile 2018 yaz stile hareket katıyor. Tek renk veya rengarenk kullanılabilen modellerle bayanlar hem sokakta hem de davetlerin ve düğünlerde daima şık oluyor.

Yaz aylarının vazgeçilmezi davetler ve düğünler bu yıl da mini elbise modelleri, uzun yazlık abiye modelleri, denim elbiseler farklı renk ve modeller ile tercih ediliyor.

Günlük tişörtlerden gece elbiselerine kadar birçok modelle karşımıza çıkacak olan transparan detaylar bu yıl da kendini hissettiriyor. Bu yaz transparan modası stillere hareket katacak en zarif detay olarak öne çıkıyor.

Serin günlerin en şık ve sıkça tercih edilen kurtarıcılarından biri olan trençkotlar, denim ceketler, blazer ceketler farklı kesim,renk ve ayrıntılar ile 2018 yaz modasında yine kendine yer buluyor.

Yaz alışverişlerinizi ucuza getirin

2018 yaz modasının en popüler ve şık parçalarını bulabileceğiniz adreslerden biri olan DeFacto’nun online alışveriş sitesinden yapacağınız alışverişlerinizi DeFacto indirim kodu kullanarak çok daha ucuza getirebilirsiniz. Birçok online alışveriş sitesine ait en güncel indirim kuponlarının yer aldığı AleRabat’tan alacağınız DeFacto indirim kuponu ile alışverişlerinizi indirimli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Giyim alışverişlerinde en çok tercih edilen platformlardan bir diğeri olan Trendyol 2018 yaz modası ile ilgili birbirinden şık ve rahat giyim parçaları sizleri bekliyor. Trendyol’dan yapacağınız online alışverişlerde indirim kazanmak ve alışverişlerinizi ucuza getirmek için AleRabat’tan alacağınız Trendyol indirim kodu işinize çok yarayacak.

Alacağınız ücretsiz indirim kodlarını alışveriş yapmayı düşündüğünüz sitenin indirim kodu kutucuğuna yapıştırın ve 2018 yaz modası alışverişlerinizi ucuza getirin.

Güncellenme Tarihi : 30.7.2018 16:40

İLGİLİ HABERLER