Spor
  • 26.6.2009 03:31

23 YAŞINDA GİTTİĞİ FİYATA 30 YAŞINDA DÖNDÜ!..

Transferde büyük hüsranlar yaşayan Beşiktaş'ta şimdilerde Nihat Kahveci sevinci hakim... Başkan Yıldırım Demirören'in büyük uğraşları sonrasında 'Evet' diyen milli yıldız 7 yıl sonra yuvaya dönmüş oldu. Siyah-Beyazlılar, 2002 yılında İspanyol kulübü Real Sociedad'a 5 milyon dolara sattığı Nihat Kahveci'yi 5 milyon Euro'ya yeniden renklerine bağladı.

DAHA YÜKSEKLERE UÇACAĞIZ
Beşiktaş 2003'te 1 milyon dolar ödediği 30 yaşındaki futbolcuya önümüzdeki 4 yıl boyunda tam 3 milyon Euro ödeyecek. İmza sonrası açıklama yapan Nihat, "İnanın çok heyecanlıyım. Yuvama döndüm. Beşiktaş'ı hep birlikte daha yükseklere uçuracağız. Taraftarlarımızın içi rahat olsun" açıklamasını yaptı.

TÖREN İNÖNÜ'DE
Beşiktaş yönetimi Nihat Kahveci'nin imzasını tam bir gövde gösterisine dönüştürecek. Siyah-Beyazlılar, Mehmet Topuz'a Saracoğlu'nda imza attıran Fenerbahçe'ye nazire yapıp, töreni İnönü'de gerçekleştirecek.

KAPTAN OLACAK
Nihat'ın transferiyle Beşiktaş'ta kaptanlık tartışması da son bulacak. Delgado'dan pazubendini alacak olan yönetim, camianın sevgilisi olan Nihat'ı kaptanlığa getirecek.

NİHAT İMZALADI BAŞKAN COŞTU
Topuz ve Gökhan Zan olayları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Başkan Yıldırım Demirören, Nihat'ın imzasıyla coştu. Demirören'in yıldız futbolcunun teklifi kabul etmesi sonrası gece 01.00'de Swiss Grand Efes Otel'in 9. katındaki odasında şampanya patlattığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:39

İLGİLİ HABERLER