Spor
  • 25.9.2004 18:06

ACILI YEMEKLER FUTBOLU BIRAKTIRDI!..

Nijerya'dan transfer edilen iki futbolcu, Urfa'nın acılı yemeklerine alışamayınca anlaşmayı bozdu. İki Nijeryalı, İstanbul'da seyyar satıcılık yapacak

Şanlıurfa amatör küme takımlarından Karaköprü Belediyespor'un Nijerya'dan transfer ettiği iki futbolcu, yörenin acılı yemeklerine alışamayınca çareyi İstanbul'a gitmekte buldu.

Şanlıurfa Birinci Amatör Küme'de şampiyonluğu hedefleyen Karaköprü Belediyespor, iki ay önce Nijerya'dan futbolcu transfer etmişti. Nijerya'nın ikinci lig takımlarından Lagos'ta oynayan forvet Tadjuden Jimah (19) ile orta saha oyuncusu İdris Lawal (18), Karaköprü Belediyespor'la bir yıllığına sözleşme imzalamıştı. Belediyespor'un 1'er milyar lira maaş bağladığı siyahi futbolcular, bir süre antrenmanlara katıldıktan sonra teknik heyetten izin alarak İstanbul'a gitti. Sezon açılışı için kente gelmesi beklenen Afrikalı futbolcular, telefonla Şanlıurfa'dan vazgeçtiklerini söyledi. Nijeryalı futbolcular, yörenin yemeklerinin çok acı olduğunu, çok fazla isot (pul biber) kullanıldığını bu nedenle kente 'Şanlıurfa'ya dönmeyi düşünmediklerini dile getirdi. Genç oyuncular, İstanbul'da bir kulüple anlaşıp anlaşmadıklarını soran Belediyespor'un yöneticisine, 'Dil sorunumuz da var. Artık futbol oynamayacağız. Bir arkadaşımızın yardımıyla Eminönü'nde seyyar satıcılık yapacağız' dedi.

Akşam

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:58

İLGİLİ HABERLER