
ACUN NEYİN PEŞİNDE?..
Show TV'nin yeni sezon tanıtım çekimlerinde konuşan Acun Ilıcalı, Türk televizyonlarında yapılmamış projelerin peşine düştüğünü söyledi.
Ilıcalı, "Türk televizyonlarında yapılmamış bir şeyler peşindeyim. Hiç olmamış bir şey inşallah olursa... O yüzden daha olmadan söylemiş olmayayım. Ama çok büyük bir sürpriz peşindeyiz. Bir kaç tane yapacağız inşallah" şeklinde konuştu.
Var Mısın Yok Musun yarışma programına dünyaca ünlü bir ismi getirmeyi tasarlayan Acun Ilıcalı, isim vermekten ise kaçınıyor.
Surviver Dönüyor
Acun Ilıcalı, ekranlarda büyük beğeni kazanan Surviver yarışmasının döneceğinin de müjdesini verdi. Ilıcalı, "İki ülke ile temastayız. Kafamızda 2 ülke var, bir tanesi İsrail, diğeri Almanya. Ya İsrail ya da Almanya ile ortak bir Surviver projesi yapacağız" dedi.
Yeni Surviver'de 10 İsrail veya 10 Alman vatandaşına karşı, 10 Türk yarışmacının mücadele vereceğini anlatan Acun Ilıcalı, iki farklı adada bulunacak olan yarışmacılarla güzel bir serüven yaşayacaklarını belirtti.
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ