Asayiş
  • 8.7.2024 20:53

Annesi Melek Baştürk’ü cenaze evinde katletti

Samsun'da 16 yaşındaki V.S.K., annesi Melek Baştürk'ü cenaze evinin mutfağında katletti! Babası tarafından azmettirildiği değerlendirilen 16 yaşındaki katilin mahkemedeki sözleri şoke etti.Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde 1996 yılında başkasıyla resmi nikahlı olan Kenan K., Melek Baştürk'ü kaçırıp dini nikah kıydı. Çift, 2021'de ise anlaşamadıkları gerekçesiyle ayrıldı. Bir süre sonra Baştürk, tanıştığı N.T. ile dini nikah kıydı. Melek Baştürk, N.T.'nin yanına yerleşmek istedi. Bunu öğrenen Kenan K. ile Baştürk tartıştı. Melek Baştürk, 19 Temmuz 2023'te sözlü şiddete maruz kaldığı iddiasıyla emniyete gidip, uzaklaştırma kararı talep etti.

"BU ADAM BANA BİR HİLE YAPACAK"

27 Temmuz günü Melek Baştürk, kızı Ö.A. (21) ile birlikte Kenan K.'nin yaşamını yitiren üvey kardeşi Celal K.'nin cenazesine gitti. Melek Baştürk dini nikahlı olduğu N.T.'ye, "Yine bir plan var bakalım. Kenan K. yüz kere aradı, bu adam bana bir hile yapacak" mesajını attı. N.T. ise kızı Ö.A.'nın yanından ayrılmaması konusunda Baştürk'e telkinde bulundu.

Annesi Melek Baştürk’ü cenaze evinde katletti: 16 yaşındaki katilden kan donduran sözler!

ANNESİNE MUTFAKTA 5 KURŞUN!

Baştürk ile Kenan K.'nin çocukları V.S.K., otomobille annesinin bulunduğu cenaze evine geldi. V.S.K., tartıştığı annesini cenaze evinin mutfağında tabancayla ateş edip, 5 kurşunla vurarak öldürdü. V.S.K., aynı gün jandarmaya gidip teslim oldu. Karakola giden Kenan K. de jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sevk edildikleri adliyede hakimliğe çıkarılan 2 şüpheliden V.S.K. tutuklandı, babası ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İDDİANAME HAZIRLANDI

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma tamamlanarak iddiana hazırlandı. İddianamede, V.S.K. hakkında 'Tasarlayarak kadına karşı kasten öldürme suçundan' ağırlaştırılmış müebbet, babası Kenan K. ile kendisini rahatsızlandığı sırada hastaneye götüren iş ortağı H.A.U. (59) hakkında ise 'Azmettirme' ile 'Tasarlayarak kadına karşı kasten öldürme' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle iddianame hazırlandı. İddianame, Çarşamba Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

 

 


 

 

Güncellenme Tarihi : 8.7.2024 20:55

İLGİLİ HABERLER