Spor
  • 27.3.2013 22:11

Aykut Kocaman iki ayrı takım çıkaracak

Fenerbahçe'de milli futbolcuların da katılımı ile Akhisar Belediyespor ve Lazio maçlarının taktik çalışmalarına devam edilirken, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın kafasındaki onbirleri de şekillendirmeye başladığı öğrenildi.

Aykut Kocaman'ın Akhisar Belediyespor ve Lazio maçlarına ufak değişiklikler ile iki farklı onbir çıkarmayı düşündüğü, Akhisar karşısında daha ofansif, Lazio maçına ise daha kontrollü oynayacak bir takım sahaya sürmeyi düşündüğü bildirildi.

Sarı Lacivertlilerde yakalandığı şiddetli soğuk algınlığı nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan Egemen Korkmaz'ın yaşayacağı güç kaybını hesaba katan Aykut Kocaman'ın Akhisar Belediyespor maçına savunmada Bekir-Yobo ikilisine görev vereceği gelen haberler arasında.

Savunmanın solunda Hasan Ali'ye forma vermeyi düşünen Kocaman'ın, sakatlıkları süren Emre ve Mehmet Topal'ın yokluğunda önlibero bölgesinde Meireles ve Selçuk Şahin'i sahaya süreceği ifade edildi.

Performansı ile övgüler alan Salih Uçan'ı ileriye dönük orta saha pozisyonunda yine ilk onbirde sahaya sürmeyi planlayan Aykut Kocaman'ın, sağ kanatta Kuyt, solda Sow ileride ise sakatlığı düzelen Webo'yu görevlendirmeyi düşündüğü öğrenildi.

Lazio maçı için ise bazı değişiklikler planlanyan Aykut Kocaman'ın, savunmada Bekir'in yerine Egemen'e, sol bekte Hasan Ali yerine Ziegler'e, orta sahada ise sakatlığı iyileşmesi durumunda Selçuk Şahin'in yerine Mehmet Topal'a görev vermeyi planladığı gelen haberler arasında.

Bu arada Fenerbahçe'nin devre arası kadrosuna kattığı, formu ve attığı gollerle sarı lacivertli takımı sırtlayan Piere Webo,Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Türkiye'yi ziyaret eden Kamerun Cumhurbaşkanı Paul Biya onuruna Çankaya Köşkü'nde verdiği resmi yemeğe katıldı.Webo, Cumhurbaşkanımız Gül ve konuk Cumhurbaşkanı Biya'ya Fenerbahçe forması hediye etti.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:49

İLGİLİ HABERLER