Asayiş
  • 25.4.2006 00:05

AYRI YAŞADIĞI EŞİNİN SEVGİLİSİNİ DELİK DEŞİK ETTİ

KAYSERİ - Kayseri'de eşinden ayrı yaşayan bir şahıs, eşinin birlikte yaşadığını iddia ettiği şahsı bıçaklayarak öldürdü.


İddiaya göre, Nurihas Mahallesi'nde oturan Ercan Güler (23) isimli şahıs, eşinden ayrılarak, 1 çocuklu bir bayan ile ağabeyi ve yengesinin evinde kalmaya başladı.

Yaklaşık 4 gündür yengesi ve ağabeyinin yanında kalan Ercan Güler, akşam saatlerinde yengesinin evine geldi. Ercan Güler'in birlikte yaşadığı iddia edilen S.K ile birlikte evde bulunduğu sırada, S.K.'nın eski eşi Ramazan Kızılbakır, eve gelerek Ercan Güler ile tartışmaya başladı. Kızılbakır, Ercan Güler'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Aşırı kan kaybeden Güler, olay yerinde hayatını kaybetti.


Polis ekiplerinin olay yerine gelmesinden sonra Ramazan Kızılbakır'ın ayrıldığı, ancak hala boşanma davası devam eden eşi ve çocuğu olay yerine gelen polis ekipleri tarafından evden acele ile uzaklaştırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinden sonra Ercan Güler'in cesedi ambulansa konularak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.


Zanlı Ramazan Kızılbakır olay sonrasında yakalanırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 07:06

İLGİLİ HABERLER