Spor
  • 28.11.2012 16:12

Aysal'dan FLAŞ açıklamalar!.

Başkan Ünal Aysal, katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray  Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Televizyonu'nda yer alan "Başkanın Ajandası" adlı programa konuk oldu. Aysal, çok merak edilen ara transfer dönemi için net konuştu.

"OCAK'TA TRANSFER ŞİMDİLİK YOK"

"G.Saray'da transfer durmuyor. olabilir ama şu anda ajandamızda bu yok. Bana Fatih Hoca'dan böyle bir talep gelmediği sürece ajandama koymam. Böyle bir talep gelecekse de önümüzdeki günlerde gelmeli ki bütçemizi yapalım. Ama Hoca böyle bir talepte bulunmadı.  Transferden kaçmıyoruz."

TRANSFER BÜTÇESİ

"Transferlerle beraber 22 milyon dolar bir yatırımımız oldu. Bu uzun vadeli olarak yapıldı. Bu sene yandı diye bir şey yok. Bu temeli attık. Seneye 2. kat sonra 2. kat... Koca bina olur. Sonra da kimse bizi Şamp. Ligi'nden atamaz. 22 milyon çok büyük değil. Süreklilik istiyoruz. "

QUARESMA TRANSFER EDİLECEK Mİ?
"Quaresma ile ilgilendik. BJK ile temasta bulunduk ama o şartlarda oluşmadı. Ama şu anda planlarımızda yok ve düşünmüyoruz da."

MELO'NUN TRANSFERİ

"Futbolda değil hayatta her zaman yüzde 30 şans kalan 70 de bilgi, tecrübe vs. O 30 şans unsuru muhakkak ki işledi. bunun Melo'nun başına gelmesi güzel oldu. Melo son günlerde fazla sorgulanan kaliteli bir oyuncu böylece onun morali de düzelmiştir ama bizim moralimiz daha da düzeldi. Melo'yu kutlamak lazım. Oyuncunun kendisi 'benim içimde oluştu' diyor. Bu çok önemli. Siz santradan bir şut çekersiniz ve inanırsınız gider gol olur. Bu kullandığınız vasıta ile beyniniz arasındaki iletişimin çok güçlü olduğu anlardan bir tanesi."

AZİZ YILDIRIM'A DAVET

"F.Bahçe başkanının bizim sahamızda maç seyretmesi gayet doğal. Bu konukseverliğin en basit durumu zaten. Biz de onları layık olduğu şekilde ağırlayacağız."

FATİH TERİM'E SAHİP ÇIKTI

"Meyve veren ağaç taşlanır. Fatih Hoca meyveli bir ağaç. Hayatı boyunca kazanmış ve kendini buna adamış bir insan aslında örnek alınması gereken bir spor adamı ama camiamızdaki bütün fertler aynı olgunlukta değil. Fatih Hoca'ya karşı ne kadar saldırı olursa o kadar yükselir. Saygınlığı tartışılmaz. Onunla çalışmak da benim için gurur kaynağıdır."

ARENA'NIN ÇATISI

"Bizim yönetim kurulu olarak olayı inceledik ve gördüğümüz; Arena'nın kapanması sadece sosyal felaketlerde faydalı. Maçlar sırasında % 95 zaten buna izin vermiyor. bunun bizim çimlerimizin de ayakta kalması için ışık alma sorunu var. Biz ışığın azalması değil artırılması için proje yapıyoruz. Bu çalışmalara bakınca çatının kapanması diye bir önceliğimiz yok. Bizim stadımız yeni bir yapı olduğu için beton devamlı oturuyor. Bu da iki buçuk üç cm oynama demek. Yaptığımız çatının daha sonra bozulması demek. "

 

Radyospor

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 10:51

İLGİLİ HABERLER