Medya
  • 27.5.2021 12:11

Babasının cinayetlerini anlattı Müge Anlı'nın ağzı açık kaldı

Mehmet Turhan ve eski eşi Firdevs Öztürk'e ne oldu?

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yıllardır sır olmuş cinayetler aydınlığa çıkarılıyor. Mehmet Turhan ve eski eşi Firdevs Öztürk'e 9 gündür ulaşılamıyor. Anne ve babasının arayan gencin sözleri ise şok etkisi yarattı.ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ne oldu? Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu programda kayıplar bulunuyor, yıllardır sır olmuş cinayetler aydınlığa çıkarılıyor. .

Kayseri'de yaşayan Mehmet Turhan ve eski eşi Firdevs Öztürk'e 19 Mayıs'ta ortadan kayboldu.Yusuf Turhan, annesi ve babasını bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi. Amcasından şüphelendiğini belirtti. Genç adam sözlerine şöyle devam etti:"Babamın birkaç cinayeti varmış. Aile içi cinayette olmuş. Ama ben bilmiyorum. Amcamlar peynir satıyorlar. Rakip firmasının sahibini öldürmüşler. Daha sonra da arabasını yakmışlar.Bir tane daha olay var. Yabancı uyruklu bir kadın varmış. Satırla kolunu koparmışlar. İşin içinde uyuşturucu da var. Nafiz diye bir kişinin de kafasını sıkıp arabadan aşağı atmış. "

Araya giren dayı ise, "Kardeşim Firdevs'in anlattığına göre, kocası ve kardeşi ablalarını öldürüp ırmağa atmışlar" diye konuştu.


 

Güncellenme Tarihi : 27.5.2021 22:26

İLGİLİ HABERLER