Spor
  • 20.5.2024 11:16

Batuhan Sertdemir : Kürdüm Türk milli takımında oynamak istiyorum

'Kürdüm ama Türk Milli Takımı'nda gururla oynarım' dedi! Trabzonspor'a geliyor

Trabzonspor, Nordsjaelland forması giyen Türk asıllı Danimarkalı orta saha oyuncusu Batuhan Sertdemir için harekete geçti.

Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu için Abdullah Avcı olumlu rapor verdi. Gelecek sezon 12 yabancı oyuncu oynatmak zorunda kalacak ve yerli rotasyonunu güçlü tutmak zorunda kalan Avcı bu yüzden Zidan için ısrarcı.

Kısa süreliğine Bundesliga macerası da olan Zidan, Leverkusen formasıyla ilk Bundesliga maçına 7 Kasım 2021'de çıktı.

16 yıl 276 günlük olan Sertdemir Leverkusen'in Bundesliga'da forma giyen en genç oyuncusu oldu.
Ayrıca Moukouko'dan sonra Bundesliga'da forma giyen en genç ikinci futbolcu unvanını elde etti.

"Yeni Hakan Çalhanoğlu" diye duyurdular! “Avrupa'nın en yeteneklisi”

Hakan Çalhanoğlu'nun veliahdını buldular! Alman ekibi Bayer Leverkusen'in kadrosunda bulunan Türk asıllı Zidane Sertdemir, yeteneği ile büyülüyor. "Yeni Hakan Çalhanoğlu" olarak lanse edilen 17 yaşındaki orta saha Almnanya'da gündem oldu.

Hakan Çalhanoğlu'nun yerini genç yetenek dolduracak ... Bayer Leverkusen'in geçtiğimiz yaz 2.5 milyon euro bonservis bedeli ile 16 yaşında kadrosuna kattığı Zidane Sertdemir yeteneği ile etkilemeye devam ediyor. Alman temsilcinin büyük umutlar beklediği Türk asıllı Danimarkalı oyuncu oyun tarzı ile milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'na benzetiliyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN İZİNDEN GİDİYOR

Bayer Leverkusen'e transfer olduğu andan itibaren hemen a takımda forma şansı bulamayan 17 yaşındaki oyuncu U-19'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeye başardı. Kasım 2021'de Hertha Berlin karşısında Leverkusen forması ile ilk a takım maçına çıkan genç orta saha gösterdiği performansla büyük beğeni topladı.

Hakan Çalhanoğlu'nu ile aynı mevkide oynayan Zidane Sertdemir oyun stili ile milli yıldızı andırıyor. Frikiklerdeki etkili vuruşları ve sol ayağını başarılı kullanışı Alman basınında büyük ilgi topladı.

 

Güncellenme Tarihi : 20.5.2024 11:23

İLGİLİ HABERLER