Dünya
  • 3.4.2014 00:30

Beşinci kattan yüzüstü düştü

Mucizevi şekilde genç adam hayatta kalmayı başardı. Ancak yüzüstü düşme sebebiyle aldığı darbeler yüzünden yüzündeki tüm kemikler kırıldı. Daha da inanılmaz olan talihsiz adamın yüzü 3D teknolojisi kullanılarak yeniden yapıldı.

Jon Fenton’ın Sadece yüzündeki kemikler değil vücudundaki kol ve bacak eklemlerindeki kemikler de kırılmıştı. Ancak en büyük hasar genç adamın yüzünde yaşandı.

Tanınmaz hale gelen Jon Fenton doktorların kullandığı 3D teknolojisiyle yüzüne yeniden kavuştu. Belki eski Jon Fenton değil ama yine de kendi haline oldukça yakın bir görünüme sahip...

3D ‘den yararlanan doktorlar genç adamın yüzündeki her bir kemiği tekrar yapılandırdı. İnanılmaz operasyon sonunda Jon aynaya baktığında kendini eskisi gibi görebiliyor.

27 yaşındaki Jon Fenton‘ın beşinci kattan düştüğü o korkunç kazada ölmemesinin sebebi aslında yüz üstü düşmüş olması… Bir çeşit koruma kalkanı görevi gören yüzü genç adamın beynine ciddi bir darbe almasını engelledi. Ancak yüzündeki her bir kemik kırıldı. Bacağında ve kolunda da kırılmalar olsa da Jon Fenton şimdi sağlığına kavuşmuş durumda… 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:22

İLGİLİ HABERLER