Spor
  • 24.9.2004 04:20

BOLİÇ, FORMASINI ALİ ŞEN'E HEDİYE ETTİĞİNE PİŞMAN OLDU...

G.Birliği'nin başarılı futbolcusu Elvir Boliç, Old Trafford'da attığı golle 40 yıl sonra yenilmezliğine son verdiği Manchester United maçında giydiği formayı dönemin başkanı Ali Şen'e hediye ettiğine pişman olduğunu söyledi.

O formanın manevi değerinin çok yüksek olduğunu ifade eden golcü, "Bugün keşke forma bende kalsaydı diyorum. Çünkü o gol yıllar sonra bile konuşuluyor." dedi.

O günleri hatırladıkça hâlâ heyecanlandığını belirten Boşnak oyuncu, Sarı-Lacivertlilerin Manchester'den yine galibiyetle döneceğini ve Tuncay'ın gol atacağını iddia etti. Boliç, 1996'da yaşadıklarını ise şöyle özetliyor: “Takım olarak zor maç olacağını biliyorduk. İlk maçımızdı. Bu nedenle heyecanlıydık. En azından bir puan almak istiyorduk. Maçın sonlarında attığım gol iki takım için de zorlu dakikaları başlattı. Türkiye'ye dönmeden önce bu galibiyetin önemini tam anlayamamıştık. Fakat buradaki ilgi çok büyük bir iş başardığımızı gösteriyordu.” diye konuştu. Fenerbahçe maçına galibiyet için çıkacaklarını vurgulayan Boliç, “Bugün biz kazanalım, salı günü ise Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe kazansın.” dedi.

Zaman

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:58

İLGİLİ HABERLER