Gündem
  • 19.5.2022 13:55

Bomba!.. 19 terörist etkisiz hale getirildi

Şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız! Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 19 PKK/YPG’li terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.

MSB: Şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız! Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 19 PKK/YPG'li terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.

Türk kuvvetleri Halep'teki bazı köyleri bombaladı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Özgür Suriye Ordusu'nun, Halep'in kuzeyindeki kırsal kesimdeki Al-Sha'ala, Radar Al-Sha'ala, Tel Zuwyan ve Tel Al-Enab köylerine geniş çaplı topçu atışlarını yenilediğini ve Halep'in doğusundaki El Bab kırsalındaki Al-Daghlabaş köyü ön cephelerinde Kürt güçleri ile Türkiye yanlısı “Milli Ordu” arasında ağır ve orta silahlarla çatışmalar yaşandığı belirtildi.

Kürt ve rejim güçlerine ait bölgelerden ateşlenen altı füzenin Halep'in kuzey kırsalındaki Afrin kentinin eteklerine çarptığını ve Afrin kırsalındaki Qarzihal köyünün eteklerinde Leylon dağının eteklerine çarptığını bildirdi.

Bütün bu ateşler sırasında ilk belirlemelere göre 19 YPG'li öldürüldü..

 

Güncellenme Tarihi : 19.5.2022 14:05

İLGİLİ HABERLER