Gündem
  • 11.6.2018 09:00

Danıştay üyesi Muharrem İnce'yi Twiterden vurdu

Danıştay üyesi Aysel Demirel, Twitter hesabından, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi eleştiren bir paylaşımda bulundu. Demirel, "Muharrem İnce zihniyetindekilerin yaşattıklarını unutmadık, unutmayacağız" dedi.

Aysel Demirel ile ilgili görsel sonucu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2014'te Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyeliğine atanan, ardından Danıştay üyesi olan Aysel Demirel, başörtüsü tartışması üzerinden CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye yüklendi.

Twitter hesabından, İnce'nin başörtüsü meselesiyle ilgili söylediği belirtilen bazı sözleri geçmişten bugüne yan yana fotoğraflı şekilde koyarak paylaşan Demirel, şunları yazdı:

"Evet çok şükür başörtüsü mesele olmaktan çıkmıştır bugün gizlemeye çalıştığınız gerçek niyet ve çabalarınıza rağmen. Muharrem İnce zihniyetindekilerin yaşattıklarını unutmadık, unutmayacağız.

Evet çok şükür başörtüsü mesele olmaktan çıkmıştır bugün gizlemeye çalıştığınız gerçek niyet ve çabalarınıza rağmen. Muharrem İnce zihniyetindekilerin yaşattıklarını unutmadık unutmayacağız. pic.twitter.com/RzqLeqCj40

— Aysel Demirel (@AyselDemirell) June 8, 2018

​Söz konusu tweet, yüksek yargı üyesinin tarafsızlığını yitirdiği eleştirilerine neden olurken; Demirel, gelen yoğun tepkiler üzerine paylaşımını kaldırdı.

Güncellenme Tarihi : 11.6.2018 09:20

İLGİLİ HABERLER