Yaşam
  • 9.9.2006 11:01

DİZİ OYUNCULARINI GASP EDEN ŞAHISLARDAN BİRİ DAHA YAKALANDI...

TAHSİN GÜNER
İSTANBUL  - Hayat Bilgisi dizisinde 'Deli Ruhi' karakterini canlandıran Ceyhun Yılmaz ile 'Ortega' rolünü oynayan tiyatrocu Paşhan Serkan Yılmazel'in Ulus'taki evine girerek bıçak zoruyla gasp yapan ve olayın ardından kaçmayı başaran 2 kişiden 1'i Eyüp'te bir kız çocuğunu gasp etmeye çalışırken yakalandı. 12 yaşındaki kız çocuğunu gasp etmek isterken farkedilen ve polis tarafından kovalanan şahıs bacaklarından vuruldu.


Olay, Eyüp Karadolap Mahallesi'nde gerçekleşti. E.A. (24) adlı şahıs, 12 yaşındaki bir kız çocuğunun kolundaki altın bilekliği bıçak zoruyla gasp etmek istedi. Şahıs, olayı farkeden vatandaşlar tarafından polise ihbar edildi. Olay yerine gelen ekipler, şahsı kovalamaya başladı. E.A. ara sokaklara kaçarak izini kaybettirmek istediyse de, bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi.


Tedavisi yapıldıktan sonra Eyüp Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen E.A. sorgusunda, Yılmaz ile Yılmazel'i gasp ettiğini kabul etti. Yapılan araştırmada, E.A'nın poliste 20 suçtan kaydı olduğu ve bir çok gasp ve hırsızlık suçundan arandığı belirlendi. E.A., sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Geçtiğimiz Temmuz ayında meydana gelen olayda, Hayat Bilgisi adlı dizinin oyuncularından Ceyhun Yılmaz'ın Ulus Marmara Sitesi D Bloktaki dairesine hırsızlık amacıyla 2 kişi girmiş, şahıslar Yılmaz ile aynı dairede misafir olarak bulunan Paşhan Yılmazel'i bıçakla etkisiz hale getirdikten sonra 1 adet dizüstü bilgisayar, 5 adet cep telefonu ve Yılmazel'e ait 34 PY 989 plakalı otomobilin anahtarını alarak kaçmıştı.


Apartman önündeki otomobili de alan 2 zanlı ve kapıda bekleyen arkadaşları, otomobille kaçarken Ulus Yeniyol'daki virajı alamayarak bariyerlere çarpmış, büyük hasar gören otomobilden hafif yaralı olarak çıkan U.D., olay yeri çevresinde arama yapan polis ekiplerince yakalanırken, E.A ile kimliği açıklanmayan 1 kişi kaçmayı başarmıştı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:37

İLGİLİ HABERLER