Spor
  • 9.5.2023 22:30

Dünya devi ilk görüşmeyi yaptı! Arda Güler imzayı atıyor

Süper Lig'de yoluna Jorge Jesus yönetiminde devam eden Fenerbahçe'de kritik bir süreç yaşanıyor. Ligde son olarak küme düşme hattında bulunan Giresunspor ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli ekip, lider Galatasaray'ın 5 puan gerisine düştü. Sezon sonunda şampiyonluğu göğüslemek için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Arda Güler'in ayrılığıyla bir şok daha yaşayabilir. Dünya devi, genç futbolcu için Fenerbahçe ile görüşmelere şimdiden başladı. 

ARDA GÜLER YUVADAN UÇUYOR

Barcelona, Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki süper yeteneği Arda Güler için devrede. Katalonya merkezli Sport gazetesinde çıkan habere göre; Barcelona ile birlikte Paris Saint-Germain, Arsenal, Newcastle United ve Napoli gibi kulüpler Arda Güler'in transferini çok istiyor.

Haberin detayında Fenerbahçe'nin Arda Güler için 20 milyon euro civarında bir rakam ve sonraki satıştan pay istediği kaydedildi. Arda Güler'in yeteneğine hayran olan Avrupa devlerinin, Fenerbahçe'nin net talebi sonrası beklemede olduğu belirtildi.

Finansal Fair Play sorunları yaşayan ve ekonomik açıdan zorlu günler geçiren Barcelona'nın Arda Güler'i kaçırmak istemediği ve Fenerbahçe'ye satın alma opsiyonlu kiralama teklifini düşündüğü yazıldı.

BORUSSIA DORTMUND İDDİASI

Arda'yı takip eden takımların başında Borussia Dortmund da geliyor. Alman ekibinin scoutları Arda'yı uzun süredir takip ederken, kulübün onun için hazırladığı plan da belli oldu.

Alman ekibi, 19 yaşındaki İngiliz yıldızı Bellingham'ı 100 milyon euronun üzerinde bir rakama Real Madrid'e satmaya hazırlanıyor.

Güncellenme Tarihi : 9.5.2023 22:36

İLGİLİ HABERLER