Spor
  • 29.8.2024 11:15

Dursun Özbek anlaşılmasına rağmen Rafa Silva'yı istemedi!


Şubat ayında Erden Timur, Rafa Silva ile anlaştı. Mart ayında Okan Buruk istediğini itiraf etti. Transfer dönemi geldiğinde Başkan Dursun Özbek, Erden Timur anlaştığı için Rafa Silva'nın üzerini çizdi. İşte Galatasaray'da ortaya atılan o iddialar...
29 Ağustos 2024 Perşembe 01:05 - Güncelleme: 29 Ağustos 2024 Perşembe 01:06

Rafa Silva, Beşiktaş adına sezona mükemmel bir başlangıç yaptı... Galatasaray'da Mertens ise geçen sezonun ardından bu sezona durgun başladı. Hatta formasını bile kaybetti. Sarı-kırmızılılar şu anda çift forvet oynuyor... hatta G.Sara'nın Mertens'in yerine 10 numara oynaması konuşuluyor.

1 ŞUBAT'TA MENAJERİYLE ANLAŞMA YAPILDI

Okan Buruk'un ilk tercihi emekli olmak isteyen Mertens'e teşekkür etmek yerine de Rafa Silva ile anlaşmaktı... hatta Fotospor, 1 Şubat'ta, "Galatasaray, Rafa'nın menajeriyle maaşı ve ödenecek imza parası konusunda anlaştı. Ancak oyuncu sezon sonunu beklemek ve tüm teklifleri görmek istiyor" haberini yaptı.

OKAN BURUK 29 MART'TA AÇIKLADI

Okan Buruk da, Rafa Silva'yı ne kadar beğendiğini 29 Mart'ta şöyle açıkladı:

* Rafa Silva, çok değerli ve başarılı bir oyuncu. Birçok ülkeden birçok takım isteyecektir.

TİMUR ANLAŞTIĞI İÇİN ALINMADI

Rafa Silva ile ilgili asıl bomba iddia ise çok başka. O da şöyle:

* Şubat ayında sezon sonu için Rafa Silva ile anlaşan Galatasaray'dan Erden Timur'du... ancak sezon sonunda görevi bırakınca Başkan Dursun Özbek sadece Timur anlaştığı için Rafa Silva'yı istemedi. Bu iddia ne kadar doğru bilinmez ama son günlerde zor günler geçiren camiada daha çok böyle iddialar ortaya atılacak gibi görünüyor.

Güncellenme Tarihi : 29.8.2024 11:16

İLGİLİ HABERLER