Spor
  • 29.8.2024 10:30

Dzeko'en Nesyri'yi yedi..+Şimdi ne olacak?

Jose Mourinho kritik bir karar aşamasında. Sezona iyi başlayan Edin Dzeko'yu mu kesecek, Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olan Youssef En-Nesyri'yi kulübede tutmaya devam mı edecek? Fenerbahçe şimdi bu sorunun cevabını arıyor.

Milli maç arasından önce Fenerbahçe sahasında Alanyaspor'u ağırlayacak. Jose Mourinho'nun nasıl bir 11 üzerinde çalıştığı hakkında Samandıra'dan değişik ifadeler geliyor. En çok merak edilen ise 2-2'lik Göztepe maçında olduğu gibi Portekizli teknik adamın Alanyaspor karşısına da çift forvetle sahaya çıkıp çıkmayacağı.

ÇİFT FORVETTEN VAZGEÇTİ

Göztepe maçı 2-2 berabere bitince Mourinho, Dzeko'yu tek forvet olarak Rizespor karşısında sahaya sürdü... o maçın 5-0 bitmesi sonrasında Portekizli teknik adamın "çift forvet Türkiye'de olmuyor" fikrinden kapıldığı iddia edildi Bu yüzden Mourinho'nun Alanyaspor karşısına da tek forvetle çıkmayı planladığı konuşulmaya başlandı.

DZEKO MU? EN NESYRI Mİ?

Burada asıl soru Portekizli teknik adam forvette kimi oynatacağı... sezona 7 maçta 7 gol atarak başlayan ve takımda liderliğini devam ettiren Edin Dzeko mu?.. 19.5 milyon Euro ödenerek tarihin en pahalı oyuncusu olarak alınan En-Nesyri mi?

TRANSFER SORGULANIR MI?

Mourinho burada çok kritik bir karar vermek zorunda. İyi giderken Dzeko'yu bozar ve En-Nesyri de aksarsa çok fazla soru işareti olacak. Dzeko'yla devam eder En-Nesyri kulübede kalmaya devam ederse bu kez de oyuncu ve taraftarın transferi sorgulama ihtimali doğabilir.

Güncellenme Tarihi : 29.8.2024 10:33

İLGİLİ HABERLER