Asayiş
  • 11.8.2021 13:06

Eda Nur Kaplan intihar etmişti: O isim tutuklandı!

Ankara'da intihar eden Eda Nur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve konutu terketmeme adlı kontrol şartıyla serbest bırakılan şüpheli Yusuf G. tutuklandı. Diğer şüpheli Mehmet A. ve olay yerinde bulunan Aşkın isimli kadın ise tekrardan gözaltına alındı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika:Ankara'da 15'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Eda Nur Kaplan'ın ölümüyle ilgili soruşturmada yeni gelişme yaşandı...
18 yaşındaki genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Yusuf G. çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından ''konutu terk etmeme'' adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İTİRAZ ÜZERİNE TUTUKLANDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine zanlı ''nitelikli cinsel saldırı'' suçundan tutuklandı.

GÖZALTINA ALINDILAR!

Diğer şüpheli Mehmet A. ve olay yerinde bulunan Aşkın isimli kadın ise tekrardan gözaltına alındı.

NE OLMUŞTU?

Ankara'nın Çankaya ilçesinde 18 yaşındaki Eda Nur Kaplan, ablası ve ablasının erkek arkadaşının birlikte yaşadığı eve misafir olarak gittiği sırada uyumalarından kısa bir süre sonra 45 metre yükseklikten atlayarak intihar etmişti. Kaplan'ın sevgi evlerinden 18 yaşını doldurması üzerine 2021 Ocak'ta ayrıldığı ve iki kişi tarafından tecavüze uğradığı, konu ile ilgili şikayetçi olduğu, bu durumun psikolojisini bozduğu kaydedilmişti.

Eda Nur Kaplan'ın tecavüze uğradığı gerekçesiyle polis merkezine verdiği ifade ortaya çıkmıştı. Yusuf G. ve Mehmet A.'nın rızası dışında bir otelde kendisi ile ilişkiye girdiklerini kaydeden Kaplan, şahıslardan şikayetçi olmuştu.Kaplan ifadesinde, "Mehmet, Yusuf, ben ve ablam bir mekanda oturarak alkol aldık. Bir süre sonra beraber eğlence mekanına giderek biraz daha içtik. Daha sonra ablam lavaboya girdi. Bu sırada Yusuf bana 'iyi değilsin gel seni eve bırakayım' dedi.

Güncellenme Tarihi : 12.8.2021 00:17

İLGİLİ HABERLER