Gündem
  • 11.8.2024 12:14

El Kassam'dan müthiş atış.. Çok sayıda işgalci öldü

El Kassam, Refah'ta barikat kurdukları bir binanın hedef alınması sırasında İsrail askerlerinin öldürülüp yaralandığını duyuruyor ve tahliyelerine ilişkin sahneleri yayınlıyor.

Hamas hareketinin askeri kanadı El Kassam Tugayları, Refah şehrinin batısındaki Tel Al-Sultan mahallesinde İsrail kuvvetlerinin iki TBG top mermisiyle barikat kurduğu bir binanın hedef alındığı sahneleri yayınladı. Gazze Şeridi'nin güneyinde.

Aynı videoda İsrail ordusuna ait bir helikopter görünüyor ve El Kassam helikopterin ölü ve yaralı İsrail askerlerini tahliye ettiğini söylüyor.

Tugaylar ayrıca savaşçılarının Tel el Sultan mahallesinde düşman güçleri ve araçlarıyla sıfır mesafeden şiddetli çatışmalar yürüttüğünü de doğruladı.

Savaşçılarının, Refah şehrinin batısındaki Tel al-Sultan semtindeki "Endonezya" hastanesine barikat kuran Siyonist bir kuvveti, güçlendirilmiş TBG mermisi ve anti-personel mermisi ile hedef alabildikleri belirtildi. kuvvet mensuplarının ölümüne ve yaralanmasına neden oldu ve Mücahidler, askerleri tahliye etmek için helikopterin inişini izledi.

Ayrıca savaşçılarının Tel al-Sultan mahallesinin güneybatısındaki İsveç köyünde bir İsrail askerini hedef aldığını da duyurdu.

Güncellenme Tarihi : 11.8.2024 12:26

İLGİLİ HABERLER