Asayiş
  • 3.10.2023 16:38

Eşini öldürüp ormanlık alana atmıştı! Savunması şok etti

Muğla'da Özgür Çet, eşi Sevim Çet'i öldürdükten sonra ormanlık alana attı. Mahkemedeki savunması şaşkınlık yarattı: Bıçağı çektiğimde…

Kan donduran olay geçtiğimiz yıl yaşandı. Özgür Çet, 15 yıllık eşi Sevim Çet'i kavga sonucu bıçakladı. Talihsiz kadının cansız bedenini ormanlık alana attı. Hakim karşısına çıkartılan caninin savunması şaşkınlık yarattı. Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, tutuklu sanık Özgür Çet, Sevim Çet'in annesi Emine Kaçar ile babası Mehmet Kaçar ve taraf avukatları hazır bulundu. Özgür Çet, mahkemede yaptığı savunmada, eşiyle aralarında sürekli tartışma yaşandığını, evliliğini çocukları için sürdürdüğünü iddia etti.
 

Eşini öldürüp ormanlık alana atmıştı! Savunması şaşkınlık yarattı: Bıçağı çektiğimde…

Olay günü 15 yıllık eşi Sevim Çet ile kavga ettiklerini, itişme sırasında elinde bıçak olan karısını ittirdiğini anlatan Özgür Çet, "Yüzüstü düşen karımı kaldırdığımda bıçağın vücuduna saplandığını gördüm. Bıçağı çektiğimde karım ölmüştü. Ne yapacağımı bilemedim. Gece de sanayide plakasız bir kamyonetin anahtarı üzerindeydi. Onu alıp eve gittim. Kamyonetin kasasına koyarak gece Çırpı mevkiinde ormanlık alana bıraktım" ifadelerini kullandı. Çet, olayın ardından eşinin odasına bile girmediğini, eşinin banka hesaplarına bakmadığını çantasının da nerede olduğunu bilmediğini söyledi.

Eşini öldürüp ormanlık alana atmıştı! Savunması şaşkınlık yarattı: Bıçağı çektiğimde…

KIZIMIN KEMİKLERİNİ DAĞDAN TOPLADIM

Duruşmada söz alan maktul Sevim Çet'in annesi Emine Kaçar, kızının kocasıyla sürekli ev sahibi olma yüzünden tartıştığını söylerken, "Damadım daha önce de kızımın bileziklerini sattı. Geriye daha düşük ayarlı bilezik getirdi. O kızımın parasını hep alırdı" şeklinde konuştu. Acılı anne Emine Kaçar, "Kızım çalışıp parasını bankaya koyuyordu. Kızımı öldürüp dağa attıktan sonra bankadaki parasını almaya çalışmış. Kızımın kemiklerini dağdan topladım. Onun da ölene kadar cezaevinde çürümesini istiyorum" ifadelerini kullandı.
TUTUKLULUĞUNUN DEVAMI İSTENDİ
Duruşmada tanık Ekrem K. ifade verirken, çiftin çocukları da SEGBİS aracılığıyla pedagog eşliğinde dinlendi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek delillerin toplanması ve diğer tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ileri tarihe erteledi. Mahkemenin ardından Sevim Çet'in ailesi ile Fethiye Kadın Danışma ve Dayanışma Derneği üyeleri adliye önünde basın açıklaması yaptı.

Güncellenme Tarihi : 3.10.2023 16:40

İLGİLİ HABERLER