Ekonomi
  • 10.5.2022 11:03

Fark Yaratan Isıtma Sistemleri için Isıtmax Deneyiminden Yararlanın

Isıtmax, 1995 yılından itibaren yerden ısıtma sistemleri kapsamında hizmet vermektedir. Sektörde elde etmiş olduğu deneyim ve bilgi birikimi sayesinde yenilikçi hizmet sunmakta ve ısıtma sistemleriyle fark yaratmaktadır. Hamam ısıtma sistemleri, endüstriyel ısıtma sistemleri başta olmak üzere farklı ısıtma sistemlerini sizlere sunmakta ve ortamların etkili bir şekilde ısıtmasını olanaklı hale getirmektedir.

Ev, konut, iş yerleri ve daha pek çok alanda sizlere sunulan ısıtma sistemlerini kullanabilirsiniz. Bu sayede bulunduğunuz ortamın etkili şekilde ısınmasını sağlayabilirsiniz. https://www.isitmax.com/ , kaliteli hizmet anlayışıyla her zaman sizlerle!

Montaja Hazır Isıtma Sistemlerinden Yararlanın

Isıtmax, montaja hazır ısıtma sistemlerine ev sahipliği yapmaktadır. Bazı sistemlerin hem üretim hem de montajını yaparak zamandan tasarruf etmenizi olanaklı kılmaktadır. Montaja hazır ısıtma sistemlerini genel hatlarıyla şu şekilde sıralamak mümkündür:

·        Elektrikli yerden ısıtma

·        Çatı ısıtma sistemleri

·        Hamam ısıtma sistemleri

·        Rampa teker izi ısıtma

·        Heat trace boru ısıtma

·        Varil ısıtma ceketleri

·        İmalat ürünleri

·        Termostat ve kontrol ürünleri

Belirtilen ısıtma sistemlerinin her biri, montaja hazır haldedir. Ayrıca yenilikçi ve teknolojik özellikleri sayesinde kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Sizler de pek çok üründen istediklerinize güvenli ödeme yöntemleri ile sahip olabilirsiniz.

Varil Isıtma Sistemlerinde Kalite ve Konfor Bir Arada

Varil ısıtma sistemleri, endüstriyel alanlarda kullanılan ısıtma sistemleri olarak bilinmektedir. Özellikle kimya fabrikalarında tercih edilen bu tür ısıtma sistemleri, fark yaratan özellikleriyle ön plana çıkıyor. Varil ısıtma sistemleri, kullanılacağı alana göre farklı özellikleri bünyesinde barındırır. Varil ısıtma sistemleri, genel olarak aşağıdaki gibi sıralanabilen türlere sahiptir:

·        Varil ısıtma ceketi

·        Silindirik ısıtma ceketi

·        Kemer tipi varil ısıtma

·        IBC tank ısıtma sistemi

·        Varil plate ısıtıcı

Bu ve bunun gibi varil ısıtma sistemleri, ham maddenin belirli bir süre belirlenen akışkanlık seviyesi ve sıcaklık derecesinde bulunmasını sağlar. Oldukça yenilikçi ve teknolojik özelliklere sahiptir. Bu nedenle endüstriyel tesislerde sıklıkla kullanıldığını belirtmek olanaklıdır.

Sizler de Isıtmax tarafından sizlerle buluşan ısıtma sistemlerine güvenli ödeme yöntemleriyle sahip olabilirsiniz. Bu sayede teknolojik ve yenilikçi sistemleri bulunduğunuz ortamda kullanabilir, ortamın efektif şekilde ısınmasını sağlayabilirsiniz.

 

Güncellenme Tarihi : 10.5.2022 11:04

İLGİLİ HABERLER