Gündem
  • 4.7.2021 12:30

Fatih Portakal'dan CHP'lilere zor soru!..

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politika Kurulu üyesi Korkmaz Karaca ve Deniz Baykal ile ilgili korkunç iddialarda bulunmuştu..
Peker, "Kardeşlerim, bunun benle görüşmek istemesinin sebebi, Deniz Baykal ’a getirdiği kızlardan birinin ailesinin haberi olmuş. Bu konuda Antalya’daki bu aileyle görüşmem için en yakınlarımı araya koyup bana ulaşmak istedi Tabi ki ben böyle bir namussuzluğun parçası olmadım. Deniz Baykal bu durumdan haberi olduğu için bunun eline düştü." demişti.

'DAVA AÇACAĞINI SÖYLÜYORMUŞ'

Eski CHP lideri Deniz Baykal’a ilişkin de iddialarda bulunan Peker, ''Deniz baykal da bana dava açacağını söylüyormuş. Bence kendisini uyar. Belli bir yaşa gelmiş, daha büyük rezillikler yaşamadan kalan günlerini sessizce yaşasın. Size değil de kızın ailesine saygısızlık olur.

Peker'in hükümet ile alakalı ididaları için savcıların harekete geçmesi için çağrı üzerine çağrı yapan CHP, konu baykal olunca resmen sessizliğe büründü.
Sadece CHP yönetimi değil CHP medyası da Peker'in Baykal ile ilgili iddialarını görmezden geldi.

FOX TV eski spikeri Fatih Portakal da bu duruma isyan ederek, "Hadi AKP’yi bırak, ipin ucu kaçtığı için Peker’in iddialarını zaten araştıramıyor. Korku dağları sarmış! Temiz toplum diyen CHP de Baykal iddialarını duymazdan geliyor. Unutturmaya çalışıyor. Araştırsanıza. Orada da kanımca “ucu bana da dokunur mu?” korkusu var. Hepsi aynı… " dedi.

Portakal'ın bu Twitine CHP yandaşlarından farklı tepki geldi. Kimi desteklerken kimi Portakal'ı kızdı.

İŞTE O TEPKİLERİN BİR KISMI..

Deniz Baykal ihraç edilmeli. Ancak CHP'de çok sayıda dürüst siyasetçi var. Hepsi aynı demek ayıp. Siz malum gazetecilerle aynı mısınız?

@fatihportakal Sende mi bürütüs?Sürü psikolojosiBaykal ın iddiaları araştırıldığında sonuç erken seçime götürecek mi?Neyse hazır iddia demişken kankan @KucukkayaIsmail nın Korkmaz Karaca ile kankalığına bir değin istersen.

Günaydın sayın Portakal, Adam uckuru uğruna memleketi Satmış kimseden çıt çıkmıyor. Bir CHP li olarak derhal partiden atılmasını istiyorum. Kimse buna sessiz kalmamalı

Kahvehanedeki dayıya sormuştum ; bir kere muhalefeti deneseniz olmaz mı diye. Cevap şuydu; yiğenim hepisi aynı, onlar başa gelse onlar da çalar. Kahvehanedeki boş beleş tipten bi farkın olsun Fatih.

Adamın anlatmak istediği o mu sizce ??? Ülkede muhalefet niye var doğru eleştiri yapabilmek için. Ama dediği gibi şu an herkese nolmuşsa seslerini çıkaramıyor susuyorlar. Ülkede tutacağımız savunacağımız parti yok.

Özetine baktım. Hepsi aynı demeniz utanç verici. Ne yapalım? Bizde Baykal'ın yanlışlarını gördük. Geçmişte yaşanan olayları CHP'ye yüklemeniz etik değil.

Yok öyle bir şey... Uçkur problemleri ortaya dökülmesin diye ülkenin geleceğini ipotek altına sokup herşeye eyvallah dediyse değil seni beni , kundaktaki bebeği bile ilgilendirir.Cehennem olup gidecek.

Önce Baykal ve meyhaneci arkadaşları,şimdi de siyaseti meslek haline getirmiş tipler.Hiç bir konuda ve hiç bir partiden beklentim yok.Yani Kemal Kılıçdaroğlu istifa etse,partinin başına imamoglu ya da Yavaş geçse çok şey değişeceğini o da biliyor ama yapmıyor.

Yok mu şu ülkede hırsızlığı bitirecek cezalar veren,eğitimi şaha kaldıracak,herkese yabancı dil öğrendirecek bilim insanı,hayvanlara,toprağa,doğaya elini sürene süründürecek,çöken ahlakı kazandırabilecek,dini ve insanların zayıf yanlarını sömürenleri en aşağı edecek bir yiğit!!!

Yahu yeter yaa bir Baykal tutturdunuz gidiyorsunuz .. zaten ilahi adalet belasını vermiş mi vermiş ceset gibi olmuş yaşayan ölü …ne 85yapsın chp köpeklerin önüne mi atsın parça parça etsin ..neyin hesabını sorsun chp karşısında ağır hasta ölümcül biri var..30 yıl geçmiş yeter


Aynen öyle muhalefette sistemin esiri olmuş kimsede ses sefa yok

Hepsini çöpe atıp yeni bir Türkiye’ye uyanmalıyız..

Yaptıkları her yanlışlarını CHP ye mal eden AKP, "Eyyy CeHaPe" diyerek edilen yanlışı karşı bloka yöneltemeyecek kadar kötü bir şekilde batağa saplandı. CHP de böyle "ucu bana dokunmasın diye" aynı bataklıkta kendine bir yer bulmuş. Asıl "Bataklık operasyonu" şimdi başladı...

Güncellenme Tarihi : 4.7.2021 12:59

İLGİLİ HABERLER