Spor
  • 22.5.2008 00:45

FENER VE TRABZON ARASINDA ŞAŞIRTAN CENTİLMENLİK ANLAŞMASI...

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı arayarak, "Biz de siz de hem Selçuk'u, hem Burak'ı transfer etmek istiyoruz. Aramızdaki rekabet iki kulübe de zarar verecek. Hocamız Ersun Yanal özellikle Selçuk'u çok istiyor. Bu transferden sizin çekilmenizi rica ederim" dediği belirtildi.

Sadri Şener'in söz sözlerini haklı bulan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ise, "Kulüpler arasında bu tür işbirliği Türk Futboluna yarar getirir" diye yanıt verdiği ileri sürüldü.

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe'nin Selçuk İnan'ın transferinden vazgeçtiği, Trabzonspor'un da buna jest olarak Burak Yılmaz'ı alma konusunda ısrarcı olmayacağı ifade edildi.

Burak Yılmaz'ın da transferde seçimini Fenerbahçe'den yana kullandığı öğrenilirken, Sarı-Lacivertli yönetimin Vestel Manisaspor'un bu futbolcu için istediği 2 milyon Euroluk bonservis bedelini 1.5 milyona çekmeye çalıştığı öğrenildi.

Bu arada daha önce yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamayan kaleci Serdar konusunda olumlu adımlar atıldığı ortaya çıktı.

Serdar'ın Fenerbahçe'de kalmak istediği ve menacerine Sarı-Lacivertli yönetimle bir görütşme daha yapmasını istediği belirtildi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin transfer gündeminde oldukları iddia edilen Barcelonalı Eto, Ronaldinho ve Deco, Katalan kulübü tarafından satış listesinde kondular.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:01

İLGİLİ HABERLER