Gündem
  • 22.10.2024 09:48

Fetullah Gülen 251 kişiyi şehit etti 251 numaralı odada can verdi

ABD'nin ünlü St. Luke's Hastanesinin Monroe kampüsünde öldüğü tespit edilen vatan haini terörist Gülen'in, St. Luke's hastanesine sevkinin perde arkasında Hristiyan geleneklerine ait izler olduğu ve subliminal mesajlar içerdiği öğrenildi.

Gülen'in öldüğü St. Luke's Hastanesi adını Hristiyanlık dininde Hz. İsa'nın kanonik incillerinin yazarı olan dört müjdeciden biri olarak görülen "Müjdeci Luka", "Evanjelist Luka" ve "Aziz Luka" adıyla bilinen Hristiyan inancında simgesel bir değeri olan Hristiyan İncil yazarından alıyor.

FETÖ elebaşı Gülen'in ölümünün ardından St Luke's Hastanesinde oluşan sessizlik ise akıllara birçok soru işareti getirdi.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen kaçak olarak yaşadığı ABD Pensilvanya’da öldü. Erzurum’dan bir vaiz olarak yola çıkan Fetullah Gülen, yıllar içinde milyarlarca dolarlık bir çarka hükmeden casusluk ve kumpas örgütünün başı oldu. Örgütüyle adliyeden orduya, tüm devlet kurumlarına sızdı.

TEDAVİ GÖRÜYORDU

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen 83 yaşında, 25 yıldır yaşadığı Amerika Birleşik Devletleri’nde öldü. Pensilvanya’da yaşayan 15 Temmuz darbe girişiminin mimarı Fetullah Gülen, önceki gün 21.20’de öldü. FETÖ’ye yakın internet siteleri, örgütün elebaşı Fetullah Gülen’in kaldırıldığı hastanede öldüğünü duyurdu. Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medya hesabından FETÖ elebaşının ölümünü doğruladı. 

Gülen, böbrek yetmezliği ve şeker hastalığının yanı sıra ayrıca demans sebebiyle tedavi görüyordu. Terör örgütü elebaşı Gülen’in cenazesinin Pensilvanya’daki St. Luke’s Hastanesi’nde tutulduğu öğrenildi. Hastaneye gelen ziyaretçilerin ise morga gitmesine izin verilmediği ve ziyaretçilerin hasta odalarının bulunduğu bölüme yönlendirildiği kaydedildi.

FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesi bu hastanede tutuluyor! Odası görüntülendi

FETÖ elebaşı Gülen'in ABD'nin Pensilvanya eyaletinde St. Luke's Hastanesi'nde öldüğü tespit edildi. Teröristbaşı Fethullah Gülen'in ölmeden hemen önce kaldığı ve boşaltılıp temizlendiği anlaşılan 251 numaralı oda gazeteciler tarafından görüntülenirken hastaneye gelen ziyaretçilerin morga gitmesine izin verilmediği ve hasta odalarının bulunduğu bölüme yönlendirildikleri aktarıldı.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in ABD'nin Pensilvanya eyaletinde öldüğü yerin St. Luke's Hastanesinin Monroe kampüsü olduğu tespit edilirken, gazeteciler ölmeden önce kaldığı odayı da görüntüledi.

HASTANEDE ÖLEN KİŞİLER ARASINDA YER ALDI

Pensilvanya'daki St. Luke's Hastanesinin Monroe kampüsündeki bir hastane görevlisinden alınan bilgilere göre, FETÖ elebaşı Gülen'in ismi hastanede ölen kişiler arasında yer aldı.

251 NUMARALI ODADA KALDI

Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, elebaşı Fethullah Gülen ölmeden hemen önce 251 numaralı odada kaldı. 

https://i.medyaradar.net/storage/files/images/2024/10/21/feto-elebasi-gulen-in-cenazesi-p-2-ub3j.jpg

ZİYARETÇİLERİN MORGA GİTMESİNE İZİN VERİLMİYOR

Hastaneye gelen ziyaretçilerin ise morga gitmesine izin verilmiyor ve ziyaretçiler hasta odalarının bulunduğu bölüme yönlendiriliyor.

251 NO’LU ODADA

Gülen’in onayı ve talimatıyla gerçekleşen 15 Temmuz darbe girişimi’nde 251 kişi katledilmişti. Gülen, önceki gün ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki St. Luke’s Hastanesinin Monroe kampusunde hayatını kaybetti.Hastaneden görüntülerine göre Gülen hastanenin 251 numaralı odasında hayatını kaybetti.

 

Güncellenme Tarihi : 22.10.2024 09:40

İLGİLİ HABERLER