Gündem
  • 25.10.2024 10:29

Fetullah'ın cenazesinde maskeli balo.. İşte o maskelilerin sırrı

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen cenazesine gelenler yüzlerini gizlediler. New Jersey’deki toplanma yerinde bazı FETÖ mensupları, şapka, gözlük ve maskelerle yüzlerini gizledi. Toplanma yerinin bilgisi son ana kadar gizli tutuldu.

MASKELİ BALO

Cenazeye katılan pek çok firari FETÖ’cü, tanınmamak için maske, gözlük ve şapka taktı. Örgütün yaptığı canlı yayında da kimlerin ABD’de olduğunu gizlemek amacıyla objektifler katılımcılardan uzak tutuldu.

FETÖ'cüler yüzlerini böyle gizledi! WhatsApp üzerinden bilgilendirme yaptılar

ABD'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in New Jersey eyaletindeki Skylands Stadium ismindeki spor kompleksinde cenazesine katılan FETÖ mensuplarından bir bölümü, taktıkları şapka, gözlük ve maskelerle yüzlerini gizlemeye çalıştı.

20 Ekim'de öldüğü duyurulan elebaşı Gülen'in New Jersey eyaletindeki Skylands Stadium ismindeki spor kompleksinde cenazesine katılan FETÖ mensuplarından bir bölümü, taktıkları şapka, gözlük ve maskelerle yüzlerini gizlemeye çalıştı.

Öğlen saatlerinde stadyuma akın eden FETÖ mensuplarının şapka ve maskelerle yüzlerini kapadığı, açıkta kalan göz bölgelerini de gözlük takarak gizlenmeye çalıştıkları gözlendi.

Sarı yelekli bazı örgüt mensupları da basın mensuplarını görünce yüzlerini elleriyle gizlemeye çalıştı.

Güncellenme Tarihi : 25.10.2024 10:49

İLGİLİ HABERLER