Spor
  • 24.8.2024 22:42

Galatasaray Sara'dan sonra bir 8 numara daha alıyor

Gabriel Sara'yı alan Galatasaray 8 numaraya doymadı! Bir 8 de Belçika'dan

Galatasaray ile Lyon, Belçika'nın Union SG takımında forma giyen 19 yaşındaki 8 numara Noah Sadiki için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi gönderdi

Gabriel Sara'yı transfer etmesine rağmen Galatasaray'ın orta sahanın merkezi için bir isim daha aradığı iddialarını doğrulayacak iddia Belçika'dan geldi.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA TEKLİFİ

İddiaya göre Lyon'dan sonra Galatasaray da, Union SG'nin 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Noah Sadiki için satın alma opsiyonu içeren bir teklif gönderdi.
Belçika ekibi transferin bitmesine 1 hafta kalırken Sadiki'yi kaybetme riskini almak istemediği için teklife olumsuz cevap verdi.

LYON MALİ KRİZ İÇİNDE

Lyon şu anda ciddi bir mali kriz içinde... bu yüzden tüm oyuncularını satışa koydu. Böyle bir durumda Fransız ekibinden para alma umudu olmayan Union SG'nin, Sadiki için Galatasaray'la kiralık opsiyonu çıkarıp satış konusunda pazarlık yapabileceği konuşuluyor.

GABRİEL SARA İLE BENZER ÖZELLİKLERİ VAR

19 yaşındaki 8 numara için kiralama ya da satın alma opsiyonuyla ilgili herhangi bir rakamdan bahsedilmiyor... kısa süre önce G.Sara'yı almasına rağmen Galatasaray'ın benzer bir oyuncu için ciddi bir ödeme yapması beklenmiyor.

Güncellenme Tarihi : 24.8.2024 22:44

İLGİLİ HABERLER