Spor
  • 24.8.2024 22:39

Mourinho eski öğrencisi Jordan Veretout'u istedi

Roma'ya götürdü, Fenerbahçe'ye getiriyor! İşte Fenerbahçe'nin yeni 6'sı

Jose Mourinho'nun 2020-21 sezonunda 17.5 milyon Euro'ya AS Roma 'ya götürdüğü Jordan Veretout, Marsilya'da kadro dışı kalınca menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerildi.

Orta sahaya hem 6 hem de 8 numara takviyesi arayan Fenerbahçe'nin önüne sürpriz bir isim geldi... Jose Mourinho'nun 2020-21 sezonu başında 17.5 milyon Euro ödeterek Fiorentina'dan AS Roma'ya getirdiği Jordan Veretout menajerler tarafından sarı-lacivertli kulübe teklif edildi.

4 GOL VE 10 ASİST YAPTI

Aynı zamanda ön libero ve 10 numara da oynayabilen 31 yaşındaki Fransız oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek... Marsilya tarafından kadro dışı bırakılan Veretout, Mourinho ile AS Roma'da 50 maça çıktı. 4 gol attı 10 asist yaptı.

MOURINHO BIRAKMAK İSTEMEDİ

Marsilya'ya transfer olduktan sonra Veretout yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

* Marsilya projelerini bana sunmaya geldiğinde, Mourinho kalmamı istese de kesinlikle ayrılmak istedim ama o, ailem için de Fransa'ya dönme kararımı anladı.

KARARI MOURINHO VERECEK

Mourinho eğer AS Roma'dan eski öğrencisi Veretout ile Fenerbahçe'de yeniden buluşmak isterse Fenerbahçe yönetimi bir hamle yapacak... aksi taktirde menajerlerin bir önerisi daha herhangi bir hamle olmadan unutulup gidecek.

Güncellenme Tarihi : 24.8.2024 22:42

İLGİLİ HABERLER