Spor
  • 18.7.2024 10:54

Galatasaray Wendel'i de bitirdi

Galatasaray, Wendel için Zenit ile sıkı bir pazarlık içerisine girdi. Rus kulübü bonservis isteğinde büyük indirime giderken yıldız futbolcudan kulübüne rest geldi. 

ZENIT WENDEL'E İZİN VERDİ
Wendel’de sona doğru Galatasaray’da Wendel transferinde de olumlu gelişmeler yaşandı. Zenit, Ilic transferinden sonra 26 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun gidişine izin verdi.

WENDEL TEKLİFİ KABUL ETTİ

Lig bitiminden bugüne kadar pek çok isimle masaya oturan Galatasaray Yönetimi, artık iki isim üzerinde yoğunlaşmış durumda. Bunlardan ilki, Rusya’da Zenit forması giyen Wendel. 2020 yazında 20 milyon Euro’ya transfer olduğu Zenit’ten ayrılmaya karar veren 26 yaşındaki Sambacı, Galatasaray’dan gelen teklifi kabul etti. Taraflar yıllık ücret ve bonuslar dahil olmak üzere her konuda anlaşmaya vardı.

BARCELONA DA DEVREDE

Galatasaray Yönetimi, Brezilyalı futbolcunun bonservisini almak üzere Rusya’ya çıkarma yaptı. Erden Timur’un yerini alan İbrahim Hatipoğlu ile birlikte Cenk Ergün, Zenit yöneticileriyle masaya oturdu. Rus kulübünün kapıyı 20 milyon Euro’dan açmasına rağmen, bonservis bedeli konusunda arada ciddi farklar kalmadığı öğrenildi. Tek sorun, Wendel için Barcelona’nın da devreye girerek temsilci göndermesi. İspanyol kulübünün Zenit’le yapacağı görüşme, Galatasaray açısından kritik öneme sahip.

Cim Bom, Brezilyalı futbolcuyla anlaşırken Zenit’e ise bonuslarla beraber 16 milyon euro verileceği öğrenildi. Wendel’in transferine de kısa süre içinde nokta koyulacağı belirtildi. Brezilyalı oyuncu da Galatasaray’da oynamak için kulübüne rest çekmişti. Öte yandan Galatasaray, Özgür Baran Aksaka’nın 1 yıllığına Bulgaristan ekibi PFC Arda Kardzhali 1924’e kiralandığını açıkladı.


 

Güncellenme Tarihi : 18.7.2024 10:56

İLGİLİ HABERLER