Spor
  • 24.7.2024 15:21

Galatasaray Wendel'in alternatifini Ukrayna'da buldu

Süper Lig'e güçlü bir kadroyla giriş yapmak isteyen son 2 yılın şampiyonu Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor... Orta sahasını güçlendirmek isteyen yönetim, Wendel transferinin ağır ilerlemesi sebebiyle masadan kalkmak üzere. Cimbom, Wendel'in alternatifi olarak listede olan Ukraynalı yıldız Shaparenko için kulübüyle temas kurdu.

Süper Lig'de yeni sezona iddialı girmek isteyen son 2 yılın şampiyonu Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor. Yönetim, Okan Buruk'un onayıyla orta saha transferi için alternatif isimlere yöneldi.

GALATASARAY WENDEL'DEN VAZGEÇMEK ÜZERE

Orta sahasını güçlendirmek isteyen Galatasaray yönetimi, Torreira'nın yanına düşündüğü Wendel için Zenit'le pazarlıklarını sürdürüyor. Ancak yönetim, görüşmelerin ağır ilerlemesi sebebiyle bu transferden vazgeçmek üzere. İki taraf arasında yapılan görüşmelerin bonservis bedelindeki anlaşmazlık nedeniyle sonlanabilir.

Zenit, Torino'dan Ivan Ilic'i kadrosuna katmak için temaslarını sürdürüyor. Rus takımı, bu transferi bitirmeden Wendel'in ayrılığına izin vermiyor. Ilic'in Rusya'ya gidişi ise siyasi nedenlerle zor gözüküyor. Çıkan bu pürüzler, Galatasaray'ın işini zorlaştırıyor.

UKRAYNA İLE TEMAS KURULDU

Rus basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray, Wendel transferinde işi zorlaştığı için başka isimlere yöneldi. Galatasaray, Dinamo Kiev forması giyen Mykola Shaparenko için ilk teması kurdu ve oyuncu için bilgi istedi.

Sporx'in haberine göre; teknik direktör Okan Buruk'un çok istediği Wendel için kısa bir süre daha beklenecek. Brezilyalı yıldızın transferi gerçekleşmemesi halinde Shaparenko için kulübüyle temasa geçilecek. Ancak 25 yaşındaki Ukraynalı oyuncunun transferi de kolay gözükmüyor.

Şampiyonlar Ligi elemelerinde mücadele edecek olan Ukrayna ekibi Dinamo Kiev, bu turları başarıyla geçerse yıldız oyuncusunu bırakmak istemiyor. Ukrayna basınındaki haberlerde; Kiev'in Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması halinde ayrılığa izin verebileceği belirtildi.
 

Güncellenme Tarihi : 24.7.2024 15:27

İLGİLİ HABERLER