Spor
  • 11.5.2023 01:29

Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha!

Galatasaray transfer haberleri: Süper Lig'de 73 puanla zirvede yer alan ve şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Galatasaray, emin adımlarla yoluna devam ediyor. Ligde en son Başakşehir'i 1-0'lık skorla mağlup eden sarı-kırmızılı ekip, en yakın takipçisi olan Fenerbahçe ve Beşiktaş ile puan farkını 5'e çıkarırken, son düzlükte hata yapmak istemiyor. Aslan, bir yandan da yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlarken, gündemine aldığı bir yıldızı daha kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

30 yaşındaki futbolcu, G.Saray'da kalmak istediğini sarı-kırmızılı yönetime iletirken piyasa değeri 18 milyon Euro olarak görülen golcünün temsilcisi Elio Letterio Pino, İstanbul'a gelerek ilk ateşi yaktı. G.Saray cephesi, oyuncunun yeni anlaşma için mali şartlarını masaya yatırırken sonrasında ise adres Paris olacak.

Yönetim, haziran ayına kadar Fransız kulübü ile el sıkışarak yeni sezon öncesinde büyük bir soru işaretini de ortadan kaldırmanın peşinde. Öte yandan İtalyan takımları da İcardi'nin peşinde... Milan'ın adı sık sık Tangocu ile anılırken İtalyan basınına göre daha önce İnter forması giyen oyuncu, şampiyonluk yarışı dışındaki bir Serie A ekibinde oynamak istemiyor.

CİMBOM'A BİR YILDIZ DAHA GELİYOR

Yeni sezona; Mauro Icardi, Lucas Torreira, Dries Mertens, Sergio Oliveira gibi birçok yıldızı katarak başlayan ve transferde büyük ses getiren Aslan'da tüm bu gelişmeler yaşanırken, yeni sezon için de sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı.

CHRİSTİAN PULİSİC BOMBASI

Ligde mutlu sona ulaşmak için büyük bir avantaj yakalayan Galatasaray yeni sezonun planlamasını da titizlikle yapıyor.

Kadrosunu çok önemli yıldızlarla takviye etmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar'da bir kez daha Christian Pulisic sesleri yükseliyor.

G.SARAY YENİDEN HAREKETE GEÇTİ

Chelsea formasını giyen ABD'li yıldızın adı ara transfer döneminde de Galatasaray ile anılmış ancak yapılan görüşmelerden sonuç alınamamıştı.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre yeni sezonda çok sayıda oyuncuyla yollarını ayıracak olan İngiliz ekibinde Pulisic de listede yer alıyor. Chelsea yönetiminin 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcuyla karşılıklı anlaşarak yolları ayırmayı planladığı ifade ediliyor.

 

Güncellenme Tarihi : 11.5.2023 01:35

İLGİLİ HABERLER